torsdag 26 augusti 2010

Solbrännenyansen

Sommaren tycks försvinna, men hittar jag nyansen som jag varit ute efter! Jag talar givetvis om strumporna som var med här och här. De fanns visst i en sun burned-färg! Och jag tycker hittills att den är perfektion av de tre. Enda kruxet är sun burned bara verkar finnas i 20 denier mot de andras 40, men ärligt talat så tycker jag inte att jag känner så stor skillnad.



Ur en annan vinkel än den vanliga så syns tå- och hälförstärkningarna. Jag tycker att det är viktigt med sådana förstärkningar på en strumpbyxa som används på arbetet och ska tåla en del.



En rejäl närbild på hur färgen "smälter" in mot huden. Det ser ganska så naturligt ut, inte sant?

8 kommentarer:

  1. Jag har sökt efter strumpbyxor med hälförstärkning, men inte hittat detta. Vilket fabrikat och modell är det? Vilken affär har du köpt dem i?

    SvaraRadera
  2. Ganska ovanligt med häl och tåförstärkning nu för tiden, men helt ok!

    SvaraRadera
  3. LM: De är från Vogue och heter "Support 40" eller "Support 20". Finns en bild på förpackningen i mitt första inlägg om dem. Jag köpte dessa på Åhléns City. Men de bör finns på mindre Åhléns och andra butiker som säljer Vogue-strumpor, antar jag.

    Moppen: Det är schysst med förstärkning på strumpor man sliter på dagligen. Ja, nu har jag ju inte samma par varje dag förståss, men du förstår nog. ;)

    SvaraRadera
  4. Självklart har du ju inte samma par varje dag, men det förstår väl alla? :-)
    Är det sedan så att du har skor där hälförstärkningen inte syns så ska det ju vara en förstärkning där, så att de håller längre.
    Det är ju till slut en kostnadsfråga. Appropå det så skulle jag aldrig tillåta en tjej att köpa flerpack (5 för 30 kr lr så)!

    SvaraRadera
  5. Tack för infformationen. Ska ta och kolla upp om jag kan hitta dem här i stan nästa gång jag ska handla strumpor.

    SvaraRadera
  6. Moppen: Jäpp, jag har heltäckande, eller kanske häl-täckande, skor på jobbet. Kassa strumpor blir ju kostsamt i längden.
    Och flerpacksstrumpor har jag bara dåliga erfarenheter av, burr! Visst kan man hitta bra och billiga strumpor, men de som kommer i flerpack har alltid varit dåliga på så många sätt som möjligt; kvalitet, passform, materialkänslan, ..

    LM: Det var så lite så! Jag kan rekommendera dem varmt. Även om du är ute efter förstärkningarna och inte just stödet, så är det ju en extra bonus. Pigga ben är ju glada ben!

    SvaraRadera
  7. Ser jättefint ut med förstärkningarna. En annan fördel med en bra hälförstärkning är att den håller strumpbyxfoten på plats och förhindrar virdningar. Sedan ser det ju läckert ut också.

    SvaraRadera
  8. Strumpbyxverkstan: Det med att förstärkningarna håller strumpan på plats är ju helt korrekt. Fast det tänkte jag inte ens på. :)

    SvaraRadera