torsdag 5 augusti 2010

Grått nät

I helgen var jag på klubb med industri-tema. Musikgenren alltså. Det var bara att dra på sig några hårda, svarta paltor för att passa in. Dock så är det ju trots allt sommar och jag ville inte riktigt ta på mig svarta strumpor också utöver allt annat i nämnda kulör. Då kom jag att tänka på dessa grå stay ups som har legat i (ena) strumplådan i en halv evighet utan att ha blivit testade.Av någon anledning har jag fått för mig att dessa stay ups är av märket DIM, men det finns ingenting på dem som styrker min tes. Ofta brukar det nämligen vara broderat på strumporna eller ha en liten etikett när det är just DIM, av min erfarenhet. Nåja, det kanske inte spelar så stor roll..

Jag är lite tudelad inför dessa stay ups. Förvisso är de ju i nät och de har ett mönster som gör dem lite roligare än ett par standardstrumpor, men de är så hiskeligt långa! Jag har innan skrivit att jag föredrar strumpor som är långa, men dessa är alldeles för långa. Du kan dra och dra och säkert täcka halva Eiffeltornet med dem. Silikonranden på stay upsen motsvarar inte min lårvidd när jag har dragit strumporna så pass högt upp heller.
Jag gillar inte när strumpkanterna skär in på låren. Det ser inte estetiskt ut, varken med eller utan kjoltyg ovanpå. Tyvärr är det inte helt ovanligt att tillverkare missbedömer lårvidden på oss som ska bära strumporna. Synd eftersom jag tycker att stay ups överlag är praktiskt.Avslutar med en kanske lite lustig vinkel, men det var för att jag skulle kunna visa mönstret på sidorna av stay upsen. Pluspoäng för en sådan detalj!

6 kommentarer:

 1. Kul blogg,fina bilder -jag återkommer gärna ;)

  SvaraRadera
 2. Mycket intressant blogg!
  Roligt att du skriver så ofta. Du får gärna skriva in mer info om dej själv på profilen.
  Ålder, Yrke tex

  SvaraRadera
 3. Snygga strumpor. Själv är jag inte förtjust i nätstrumpor utan föredrar nylon mot huden.

  SvaraRadera
 4. Oj, klockan på bloggen går fel klockan är ju 21.08 nu.

  SvaraRadera
 5. Anonym 1: Tackar! Välkommen tillbaka! ;)

  Anonym 2: Kul att få ett så positivt omdöme! Tja, jag kan säga så mycket om mig själv som att jag blev ett kvarts sekel när jag senast fyllde år. Jag har (i mitt tycke) världens bästa jobb inom transportbranschen.

  LM: Tack! Jag gillar nog det mesta i strumpväg, det enda som inte har fallit mig i smaken är leggings. Men annars kvittar det för mig om det är nät eller vanligt nylon.
  Angående klockan så finns det säkert någon inställning för den som jag inte har hittat än. ;)

  SvaraRadera
 6. http://www.klingel.se/shop/Klingel-spezial-Nyhter-i-shoppen-Dammode-Sockar-och-strumpor-Knael-ng-strumpbyxa/group/3586674/product/3878379/Produktdetaljer.a174.0.html

  SvaraRadera