tisdag 22 november 2011

Wolford Opaque 70 i grått

November månad och det är grått och åter grått ute. Man kan bli deprimerad för mindre. Men när jag tog en havspromenad en av de dagarna då faktiskt solen skymtade fram lite så valde jag lustigt nog grått till benen! När jag klär mig tänker jag ofta praktiskt och är därmed en dedikerad sneakersanvändare. Jag vet att det finns tudelade åsikter om att bära strumpbyxor till sneakers, men jag gör det och kommer troligen att fortsätta med det tills den dag jag blir konservativ. Vill man bära strumpbyxor till sneakers så är min personliga åsikt att det oftast är snyggast och enklast att bära ett par enfärgade strumpor till.Mina gamla Puma-sneakers, förra årets benvärmare från Vogue och så Wolfords Opaque 70 tights i färgen anthracite - rena rama Sporty Spice!
Den här strumpbyxan hittade jag i Wolfords egen butik i Göteborg i somras, på rea för halva priset av 185 kr. När jag nu researchar i min egen blogg så finner jag att jag faktiskt har ett par av samma strumpbyxa, fast i svart, sedan tidigare. Haha, bra koll man har på samlingen! Men eftersom det här är ett helt underbart plagg så hoppas jag att ni står ut med ytterligare inlägg. Om inte annat går det ju att titta på färgen..Apropå research så var jag inne på märkets egen hemsida men fann ingen information. Mycket märkligt, tänkte jag, har de slutat att ha denna prima produkt i sortimentet? Lite sökande på nätet gav mig en träff på bloggen Hosiery for Men som skriver att Opaque 70 är "made especially from time to time for special offers".
Den informationen är rätt tråkig att delge er som inte har provat Opaque 70, för det är verkligen ett plagg som passar i en basgarderob för strumpbyxor. Den är tätt stickad och lagom värmande för höstväder, har en bra passform (för min kropp!) och känslan är något av en andra hud faktiskt. Lägg till en strålande hållbarhet samt att den är rätt så billig i jämförelse med många andra av Wolfords strumpor.

Nu låter det här säkert som rena rama reklamen, men det här är en toppenstrumpa!
Skulle du ha chansen att komma över ett exemplar, så tveka inte! Basfärger kanske inte alltid är så roliga att shoppa, men det här är en bra investering faktiskt.In English: Wolford Opaque 70 tights once again, this time in the colour anthracite. Excellent quality and priceworthy for the brand - if you have a basic wardrobe for nylons, this pair definitively should be in it!

16 kommentarer:

 1. At du mener det en topp strømpebukse tror jeg nok, Wolford har jo topp kvalitet hele veien. Er bare de helt tynne(15den) som for min del ikke holder like bra. Men selv Sheer15 som jeg har skrevet om i bloggen har fått mye juling gjennom sommeren, men å er den raknet litt her og der:o)

  SvaraRadera
 2. Tummen upp!!! riktigt snygga!!!

  SvaraRadera
 3. Strømpebukser: Ja, tunnare strumpor skulle jag nog inte våga så mycket pengar på. Finns ju märken i mellan- eller budgetklass som gör dylika med helt okej kvalitet. :)

  Jocke: Minsann! Tackar!

  hakan: Great! :)

  SvaraRadera
 4. Det var snyggt. Jag tror att benvärmarna gjorde susen. Jag ska kolla upp länken som du nämnde.

  SvaraRadera
 5. LM: Se där. ;) Ja, bloggen var ny för mig, men den verkade trevlig av det jag hittills har läst!

  SvaraRadera
 6. Wolford är ju benkläder på en oerhört hög nivå, priset likaså, men det känner vi ju redan till. De som inte åtminstone provat ett par kanske skulle göra det? Neon 40 rekommenderas som exempel, här plussar du för opak 70, som jag inte provat, dock har Satin Opaque 50 provats, och jag är lika förtjust i dom.

  SvaraRadera
 7. Andres: Jag har ett oöppnat paket Satin Opaque 50 som jag borde prova någon gång. Däremot så gav jag bort ett par till min strumpbyx-ointresserade vän (hon bär mest jeans i vanliga fall) och hon utbrast glatt "aldrig mer ett par billiga strumpbyxor!" efter att ha använt dem. Det är ett rätt så bra betyg, tycker jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul! Dom där Wolford är faktiskt makalösa, jag tänker i min enfald att det skulle alla prova, åtminstone en gång. Dom är så enormt vänliga mot kroppen, man kan bli filosof för mindre. Människan kanske skulle bli en vänligare varelse med bra/bättre benkläder? Skämtsamt men.. Du sprider bra information på din blogg!

   Radera
  2. Tack för det! Själv har jag försökt se mig som något av en strumpbyxornas Sverker Olofsson. :)

   Radera
  3. Kul tanke, jag måste smöra lite till, jag gillar din humor. Var inte orolig bara, jag kommer att långsamt tona ner, lite som solen i västerhavet en sommarkväll. Jag ska inte bli för påträngande, men jag tog mig friheten att bli "följare" en liten tid, jag ska ägna mig lite åt ett annat projekt en period men vill ha lite koll, med den hjälpen man får då. Hoppas det är okay för dig? Jag tar ned skylten om du vill.
   Jag tycker att du gör ett toppenjobb!

   Radera
  4. Orolig? Nej, det enda jag möjligen har oroat för är att besvara kommentarerna i samma raska takt som du har skrivit dem. :)
   Skylten? Du menar den lilla pluppen som "bloggintresserad"? Jamen varför skulle du behöva plocka ned den? Det verkar väl onödigt!
   Tack för de givande samtalen hittills iaf!

   Radera
 8. Tack själv, och ja, det är den skylten jag menar. Bra!

  SvaraRadera
 9. Har förresten prövat Pure Energy 30 Leg Vitalizer och är fullkomligt bedövad av dem, har du prövat dessa? Hög midja, gedigen resår, men tämligen trångt, vitsen är ju att dom sitter bättre på plats och det gör de! Vilket får mig att tänka på strumpbyxans svaghet, att den ibland hasar ned, vilket försämrar komforten. Denna strumpbyxa är bättre i detta avseende, men på bekostnad av en trängre midja, och jag gillar det. Man får dock se upp, och se till så att midjan fördelas väl. Det är ingen blöjbyxa på dessa sensuella strumpbyxor, men väl en förstärkt häl.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nix, har inte provat dem och när jag söker finner jag bara dem som knästrumpor? Hm.. Dock så känner jag mig aningen skeptisk när du säger att midjan är både hög och trång. Jag föredrar när midjan på kjolen är högre eller i höjd med midjan på strumpbyxan, det blir så fult annars med 2 ränder när jag har tighta tröjor. Klurigt, speciellt när jag tycker att min midja inte precis är fläskig.. ;)

   Radera
  2. Ja, jag förstår, och läste tidigare om hårda resårer, eller något åt det hållet. Möjligen ett tips för män, utan insvängd midja, manskroppen är ju tämligen "rak". De sitter verkligen utmärkt på plats nämligen, och så är de "hyperlena" att bära. Det är en klart angenäm känsla om man böjer sig ned ofta, eller sitter mycket, jag gör allt detta, och det är skillnad, vilket även Wolford påpekar specifikt för denna strumpa.
   Jag ska också beställa fler par strax, och jag har inga problem att hitta dem på deras hemsida.

   Radera