tisdag 29 november 2011

Rosa och casual

Låt oss dyka ned i strumplådan och fiska upp ett gamla godingar från H&M Divided. Jag tror att dessa kan ha inhandlats omkring 2008, så det är ett tag sedan.
De passar rätt bra nu till hösten, med tanke på att rutmönster blir oerhört populärt på strumpor och annat så fort temperaturen kryper nedåt. Det som gör dem speciella i mina ögon är att de går i rosa toner! Närmare bestämt babyrosa och vinrött på en grå botten. Då jag är något av en rosa tjej så är det givet att sådant gör mig glad!
Tyvärr medför vintermörkret att jag bara kunde fotografera dessa strumpbyxor med blixt, så färgåtergivningen kanske inte är helt korrekt.När jag köpte dem så valde jag en storlek för stor, så det är därför de är lite rynkiga vid knäna. Det är alltså inte som att de korvar sig. Bortsett från att benen är lite långa så tycker jag att den sitter bra.
Vid det här laget bör jag ha använt strumpbyxan en 5 - 10 gånger och den är i princip som ny. Den har blivit lite luggad nere vid fötterna av skor, men det är inget som syns speciellt mycket. Så det är en prisvärd sak, Divideds strumpbyxor brukar kosta omkring 50-lappen.
Tjocklek då? Där gissar jag på att den är stickad i 40 denier.
Kortfattat så är det en trevligt strumpbyxa!In English: Baby pink and wine red squares on a grey ground. A pair of tights from H&M Divided, a couple of years old.

4 kommentarer:

 1. vackra bilder vackra som vanligt

  SvaraRadera
 2. Snygg färgkombination. Men är det inte lite kallt med bara strumpbyxor och kjol. Jag fryser fast jag har strumpbyxor under mina jeans.

  SvaraRadera
 3. hakan: Her zaman nezaket dolu sözler!(?) :)

  LM: Tack! Nä, det tycker jag inte. Det är ju plusgrader ute och ovanligt varmt för årstiden. Dessutom har jag inte ens plockat fram mina vinterjackor än. Jag tycker oftast att det är kallare i byxor eftersom vinddrag kan smyga sig in mellan byxben och ben.
  Strumpbyxor sitter direkt på huden och värmer där. Sen har jag förståss minst 40 denier såhär års. Annars hade det nog varit lite för kyligt. ;)

  SvaraRadera
 4. kanske det är värt det :) (?)

  SvaraRadera