måndag 17 oktober 2011

Åskmoln

Här är ännu en variant av den blågrå kulören. Ett par strumpbyxor köpta på H&M Divided, i deras klassiska 40 denier. Just den här tycks ha varit i sämre kvalitet än de svarta basstrumpbyxorna, för den hade blivit lite noppig samt tappat färg på sina ställen.Finishen är matt, vilket syns tydligt i jämförelse med den blågrå strumpbyxan från Lindex, som jag presenterade i våras. På bilden nedan är Lindex-strumpan till vänster, och H&M:s till höger.
Efter att dessa bilder togs beslöt jag mig för att pensionera strumpbyxan. Men Divideds strumpsortiment gör aldrig ett speciellt stort hål i plånboken, så det är helt okej. Den har fått vara med ett tag och gjort sitt på mina ben ändå!In english: Blue-grey tights from H&M Divided. Compared to a pair from Lindex, to the left on the lower picture, they're less shiny.

7 kommentarer:

 1. Jag gillar fn den färgen!
  Man blir glad.. Här har ju alla tjejer svart svart svart...

  SvaraRadera
 2. Jocke: Det värsta är väl nästan att jag såg en massa tjejer dra på sig tjocka svarta strumpbyxor redan i augusti. "Hallå, det är fortfarande varmt ute, ni kan bära svart hela vintern!" ville jag nästan skrika till dem.
  Visst, jag älskar svart. Men det är tack vare alla svarta kläder som jag började leta strumpor som bröt av mot det.

  hakan: Nice! :)

  SvaraRadera
 3. Er den like behagelig å ha på seg som den ser ut for?
  Ser ut for at jeg må skaffe meg denne ved første anledning til en av butikkene, om den finnes mer:o)

  SvaraRadera
 4. Strømpebukser: Den känns väl som de flesta av H&M:s strumpor. :) De brukar sitta bra på mig och håller länge i förhållande till priset. Vet inte om just denna färgen finns i sortimentet just nu, men annars kommer den säkert tillbaka igen!

  SvaraRadera
 5. Snygg lyster! :)

  SvaraRadera
 6. HelloP: Ja, det var allt lite oväntat!

  SvaraRadera