torsdag 11 november 2010

Syren

När jag plockade fram dessa strumpbyxor trodde jag faktiskt först att det var ett par andra som jag visat här på bloggen. Nyansskillnaderna dem emellan skiljer endast med en hårsmån, men då de förra var hallonfärgade så associerar jag dessa med syrener.
Minns jag rätt så härstammar denna strumpbyxa från Gina Tricot och inköptes för kanske två höstar sedan. Gällande kvalitet så är dagens strumpa betydligt mjukare än dess hallonröda syster. Sen har jag inget speciellt många strumpor från nämnda kedja så jag kan inte säga om alla därifrån är bra eller ej. Denna hamnar på pluskontot i alla fall.
Strumpbyxan är något mer lila i verkligheten än på bilden. Jag har inte lärt mig färgredigera med tillfredsställande resultat än!



In english: Lilac coloured tights. Very small difference in tint from another pair of mine.

2 kommentarer:

  1. Jag tycker att detta var en mer tilltalande färg än hallon-strumporna. Hur är det med storleks urvalet på Gina Tricot. Jag tycker att de flesta kläder dom har är så små. Är det likadant med deras strumpor?

    SvaraRadera
  2. LM: Jag har nog bara tyvärr sett strumpbyxor i S, M och L där. Men i det övriga klädsortimentet har de XS - XL så det är ju lite konstigt. Överlag så upplever jag deras storlekar som en aning förvirrande. Jag kan variera i 3 olika bokstavsstorlekar beroende på plagg.
    Men enligt storlekstabellen på deras hemsida så ska storlek L motsvara en midjevidd på 80 - 82 cm och stussvidd på 105 - 107 cm.

    SvaraRadera