måndag 15 november 2010

Ruter DIM

Där fick jag allt till en ordvits i titeln som skulle få vilken göteborgare som helst road! Och av titeln så förstår ni säkert att dagens strumpor är från märket DIM. Det är ett par diskret mönstrade stay ups.



Jag måste ha valt minst en storlek för stor på dessa, för jag kan dra dem riktigt långt upp. Närmare bestämt till grenen. Men omkretsen på spetskanten är föredömligt vid, så det går att ha dem så högt upp utan att det skär in. Jag brukar ofta välja en större storlek när jag handlar stay ups just för att omkretsen ofta är otillräcklig. Men i det här fallet tog jag alltså i lite väl mycket.



Här ovan syns en närbild på mönstret.
Stay upsen är av det lite tjockare slaget, så de passar bra som feststrumpor nu när det är kyligare väder ute.
Nedan tog jag en bild på spetskanten för att visa det lilla DIM-märket som syns där. Förstorar man bilden blir det dock svårare att uttyda det.



In english: Hold ups from DIM. They're a bit thicker and therefor suitable as party stockings this time of the year.

4 kommentarer:

 1. Fina strumpor. Finns det mönstret på deras strumpbyxor oxå, eller finns det bara som stay-ups? Lagom mycket mönster för att jag skulle kunna använda dem om det finns som strumpbyxor.
  Visserligen kan jag söka själv på internet, men jag skrev bara vad jag tänkte.

  SvaraRadera
 2. LM: Jag var inne en sväng på Åhléns idag och kikade. Sorgligt nog var DIM-sortimentet väldigt mönsterlöst, nästan bara klassiska strumpor i hudfärgat och svart. Sedan var det också ett tag sedan jag köpte de här stay upsen.
  Men den här strumpbyxan från Lindex kanske kan vara ett alternativ? http://www.lindex.com/se/Product/Product.aspx?id=12367626&styleid=12367624&path=3403475;3215210;3232575;3528387;506580

  SvaraRadera
 3. Den såg fin ut. Dock verkar det vara populärt med detta mönster efetrsom det var slut i lager i flera storlekar på Lindex webshop.

  SvaraRadera
 4. LM: Det är det säkert bara för att jag länkade till den! Haha, nä men allvarligt, nu när jag kollar länken så finns den inne i storlekarna 36/38 - 48/50. Då verkar det nästan vara som så att lagret tar slut dagligen och sen fylls på igen?
  Om inte, och du har nära till en Lindexbutik, så kika IRL. Jag tycker mig ha sett de allra flesta strumporna som finns på hemsidan ute i butikerna nämligen.

  SvaraRadera