lördag 31 juli 2010

My legs but better

Bland sminknördar finns ett begrepp som förkortas MLBB, vilket står för My lips but better. Det används om läppstift som går i ton med ens naturliga läppfärg, men ger det lilla extra. Efter att ha haft Oroblus Sun Time Bronzing Effect-strumpbyxor igår så snor jag det begreppet, men anpassar det efter kroppsdel. Dessa sommarstrumpbyxor är verkligen MLBB - my legs but better!



Beskrivningen på baksidan av förpackningen stämmer väldigt väl. "Special very fine and invisible tights with tanning effect." De är väldigt tunna och fina, stickade i 15 denier. Trots detta så känner man sig inte nervös över att strumporna ska fastna i något med en retlig maska som följd. De sitter bra, är behagliga att bära och känns gedigna. De har en osynlig tå, så vid första anblick mot fötterna så det faktiskt ut som att man är barfota.



Den utlovade tanning-effekten är inte så markant, utan ganska diskret och naturlig. Det enda negativa jag kan komma på för tillfället med dessa strumpbyxor är priset. Men om plånboken tillåter och du vill ha något att bära under svalare sommarnätter, som ger dina ben ooompf!, tycker jag absolut att du ska hugga ett eget par!

3 kommentarer:

  1. Hej, kul blogg, snygga bilder.
    Är precis som du byxhatare, så det blir för det mesta klänning och kjol, och då ofta med fina strumpbyxor till. Provade i somras Lindex 10den, jättefina och sköna. Annars har det blivit en del barbent och leggings också. Snart är det så dags att kombinera lite läckra strumfärger och då kan man ju alltid få bra tips från din blogg.
    Kram på dig
    /Janeric

    SvaraRadera
  2. Hej Janeric, kul att du tittade in!
    Ja, tunna strumpor och barbent är härligt nu på sommaren, men hösten brukar ju alltid vara lite roligare rent strumpmässigt. Men nu ska jag väl inte längta dit än, den brukar komma snabbt nog ändå. ;)
    Kram tillbaka!

    SvaraRadera
  3. Ni tjejer som bär så tunna strumpbyxor gör mig galen ni ska bara veta hur sexiga ni blir när ni har dom på.Min tjej brukar åxå ha sånna typ naken tå men jättetunna typ 5 denier jag brukar massera hennes fötter med mina fingrar å känna härligheten gå for it girls

    SvaraRadera