fredag 24 februari 2012

Shady lady

Här kommer ett par strumpbyxor från Wolford, vid namn Shady, som jag har burit vid några tillfällen i vinter. Marinblå färg och med randigt mönster, i vilket det finns gott om broderier. Trots detaljrikedomen så finner jag den lite tråkig. Varför? Det är svårt att förklara sin smak. Men till utseendet är det här en "mellanstrumpa" för mig, lite roligare än en enfärgad men inget jag blir exalterad av.
Hållbarheten är helt okej, dock så har den betydligt mindre stretch än mina andra strumpor från märket och är också något trängre att ta på sig.
Originalpris var omkring 300 kr vill jag minnas, men jag hittade den på rea för 100-lappen.In English: Shady tights from Wolford. Marin blue colour and stripes with a lot of details in the pattern. However, I feel that these tights are a bit boring for me.

4 kommentarer:

 1. Ja, kanske tror jag att den färgen skulle passa bättre omönstrad. Möjligen skulle en brun kulör, eller svart bli bättre som helhet när hudtonerna kompletterar strumpfärgen. Jag har själv bara hittat en Wolfordstrumpa som känts för "ordinär" med tanke på priset, annars har jag bara blivit berusad av komforten i dessa skapelser.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ett alternativ att kombinera! Sen kan det också vara att marinblå som färg är något jag oftast finner rätt tråkig. Min favorit av de blå nyanserna är turkost. En lysande koboltblå är något jag också gillar. Så jag föredrar de blå som är mer "in your face!".

   Radera
 2. Hallå! Snygg färg. 100:- spänn för ett par wolford är ju riktigt bra pris. Har själv ett par blåa leggings från esprit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Själv tycker jag att färgen är rätt trist, föredrar andra nyanser av blått. Men det är en rätt maskulin blå. :)

   Radera