torsdag 1 mars 2012

Le-lila

I höstas visade jag upp ett par gröna strumpbyxor från Indiska, med namnet Lelita. De fanns i fler färger, så det var givet att jag skulle plocka på mig något par till. Här är en lila variant, färgen drar åt syrenhållet. Tjocklek på strumpan är 70 denier.Precis som med mitt andra par upplever jag dem som både hållbara och bekväma. Dock så är dubbelstorleken något stor. På mig är det inte värre än att det är lite överflödigt tyg vid fötterna och tillstymmelse till veck på knäna, om man inte justerar strumpan, men för en person som är väldigt "petite" skulle jag rekommendera att leta upp en strumpbyxa med mer precis storleksangivelse än S/M.
Jag gnällde lite över att de gröna inte var så opaque som jag hade förväntat mig, men liknande bekymmer har jag inte här. Det är en helt okej strumpbyxa till ett helt okej pris (60 kr)!In English: 70 denier Lelita tights from Indiska, this time in a lilac colour. A bit big in sizing, but as long as you're no "petite" person, that will not be a problem.

9 kommentarer:

 1. Mycke snygga, men då är lila en favorit färg ;-)

  SvaraRadera
 2. Den ser jo riktig så behagelig ut, sitter pent på gjør den også. Er den så glatt som den ser ut for også? Frisk farge også som du bruker her;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Slät? Jo, det tycker jag allt att den är. :) Och visst är det en uppiggande lila!

   Radera
 3. Det är alltid rätt med lila. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en färg som funkar med det mesta! :)

   Radera
 4. Glatt, ja det blir det samme som slät;-)

  SvaraRadera