söndag 19 februari 2012

Vinprick

Jag tar och slänger in en bild mitt i natten på ett par vinrött prickiga strumpbyxor från H&M. Jag köpte dem hösten 2008, eller om det var 2007, och de fanns i ett 2-pack med ett annat par vinröda strumpbyxor, vilka är randiga. Jag har inte haft dessa vid speciellt många tillfällen, men de känns helt okej både till passform och kvalitet. Troligen rör det sig om en klassisk 40 denier.
Nästan lite underligt att jag inte haft dessa mer, då både vinrött och prickigt är något som är lättmatchat i strumpgarderoben..In English: Some years old wine red spotted tights from H&M.

8 kommentarer:

 1. Så där vinröda tycker jag inte dessa strumpor är. I mina ögon är de mer rosa eller ceris röda. Bortsett från färgbeskrivningen tycker jag att de ser trevliga ut. Så vitt jag förstår från att ha varit ute i lite affärer på sista tiden ser det ut att vara inne med mycket färg till våren. Med andra ord så är det en modern strumpa du visar, trots att den var några år gammal.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rosa tycker jag väl inte att jag uppfattar på bilden, däremot så är det inte vinrött nog. Att fånga ljus och nyanser med kameran är klurigt till och från..
   Ja, det har varit ovanligt färgglatt i skyltfönstren tycker jag. Sen återstår det att se om svensken vågar bära färg på benen. :)

   Radera
 2. Åh, jag vet precis vilka de är! Jag köpte likadana fast svarta. Snygga! Önskar att jag hade köpt de vinröda också... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu önskar jag ju att jag köpte paketet med svarta! Har helt glömt att det fanns i andra färger.. Och de här har legat i min låda med oöppnade strumpor så länge att jag inte ens har använt de randiga. Galet! :-O

   Radera
  2. Åh, ser fram mot att se en bild på hur de randiga ser ut. :) Det är kul när man hittar oanvända par som man har glömt bort (fast lite skrämmande också när man inser att man köpt så många...). Heh, jag köpte faktiskt två paket av den svarta varianten för att jag tyckte att de var så fina.
   Här är en bild på hur de svarta ser ut, prickarna var vita på dessa. http://hellopretty.files.wordpress.com/2008/10/027.jpg

   Radera
  3. Haha, sedan jag startade bloggen har jag ju en "ursäkt" till den helt hysteriska samlingen iaf.. :D
   Ah, de var tjusiga! Och bakgrunden måste jag också prisa, härliga grönska!

   Radera
  4. "Ett par till tar ju inte så stor plats" brukar jag tänka, hehe... Tack, bäst att passa på att ta ett kort när man väl besöker en botanisk trädgård. =)

   Radera
  5. Hehe, tar plats, det är precis vad de gör när de väl blir ett gäng..
   Åh, botanisk trädgård! <3

   Radera