tisdag 3 september 2013

Ultra Light

Jag fortsätter att mata ut sommarstrumpor trots att kalendern visar höst. Här är Ultra Light 10 från Hudson, vilka är trots namnet stickade i 16 denier, men med syftet att se ut som 10 denier. Vi kan nog säga med en gång att de nästan ser ut som ingenting, för när jag bar dem första dagen undrade min mor om jag verkligen hade något på benen överhuvudtaget. När hon väl inspekterat på närmare håll så fick jag beröm för att jag bar en smickrande strumpbyxa. Och det tycker jag ju själv. Färgen heter Teint och smälter perfekt ihop med mina bens kulör.


Förutom att strumpbyxan har sandaltår så finns även en så kalla relax-midja, vilken sitter mycket bra på mig. Överlag är passformen god och stretchen likaså. Materialet är dessutom Lycra-märkt, vilket enligt Wikipedia förklaras såhär: "Materialet kan tänjas ända till sex gånger ursprunglig längd och återgår till ursprunglig dimension när tänjningskraften upphört."


Som synes är det en glansig finish på strumpan, vilket ju alltid gör mig extra glad. Jag tyckte mycket om att bära den, men tyvärr så höll den bara i 2 dagar. Det kan ha varit jag som hade otur eller så är hållbarheten lite halvdan. 7 € kostade den, så jag hade hoppats på någon användning till åtminstone. Hur som helst så kan jag tänka mig att prova dem igen.


In English: Hudson Ultra Light 10, knitted in 16 denier but made to look like 10 denier. Well, really nice "invisible" tights that gives your legs a slight oiled look. Sandal toe and relaxed fitting. They only lasted for 2 days, so maybe I was just unlucky, but I certainly enjoyed wearing them.

12 kommentarer:

 1. Framhäver dina snygga ben.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att dessa kan framhäva vilka ben som helst. :)

   Radera
 2. Eller så är det dina ben som framhäver den snygga strumpan ;-)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Snygga strumpor och glänser så vackert i solljuset. Vill veta var du har införskaffat dina sandaletter. De tilltalar mig mycket och de klär dig snyggt

  Wolfordman

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tacktack! De är från H&M för några år sedan (tror 2010). De är så perfekta med lagom höjd och bekvämlighet att jag köpte dem i 3 varianter. Hade jag fått bestämma hade de ingått i bassortimentet.. ;)

   Radera
 4. Jeg hadde et par strømpebukser fra Hudson for noen år tilbake, men de syntes jeg hadde en litt stiv og lite med stretch i seg, men de holdt ganske lenge mener jeg å huske. Men den butikken jeg gikk da, er borte nå, som så mange andre som solgte strømper og strømpebukser:/

  SvaraRadera
  Svar
  1. På en del ställen har jag hittat Hudson, men det är inte så många. Enklast är som ofta att beställa på nätet.

   Radera
 5. Dem klär dej verkligen ; )

  SvaraRadera
 6. Har just börjat följa din blogg med stort intresse först nu ikväll så jag är ny här så jag undrar hur kan man se när du t.e.x svarat på en fråga jag ställt eller när du skrivit nåt nytt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm, tror inte det finns nån speciell grej som pingar till när du fått svar på en fråga. Jag har iaf inte lagt in något sådant.. (har nog bara sett det på wordpress-bloggar tror jag? att man kan få mejl om svar på kommentaren alltså)
   Om du menar allmänt om hur du ser när jag gjort ett nytt blogginlägg så finns det 3 varianter; antingen sitter du och kikar in här på måfå, eller så använder du dig av BlogLovin' (finns länk i panelen) eller så gillar du sidan på Facebook (länk i panelen) och ser på fb när jag uppdaterat här.

   Radera
  2. Har du fbsida också?
   Skulle gärna lägga toll dej i min vänlista isåfall : )

   Radera