tisdag 27 augusti 2013

Hellre mjukglans

... än mjukglass, om jag själv får välja! Soft gloss tights i 15 denier från Gipsy är nämligen ännu ett par sommarkamrater för mig. Långt ifrån lika glansiga som mina älskade favoriter från märket, men med just mjuk lyster kan dessa bäras i alla möjliga sammanhang. Färgen är Natural glow, en bra mellanfärg för oss blekisar som ändå vill ha lite färg på benen.


Den har förstärkta tår och förstärkt byxdel, men jag har som så ofta revat den vid hälpartierna. I snitt har varje strumpbyxa hållit för 3 användningar, vilket är helt okej när mitt 3-pack Soft gloss tights kostade 75 kr.
Min erfarenhet av Gipsys produkter är att de inte håller för en evighet, men man har jäkligt trevligt i dem den tid det varar. Därför återkommer jag till märket gång på gång när strumplådorna ska förnyas.


Dessa är inget undantag. Sköna och bekväma, och jag som ogillar byxdelar störs inte ens av den existerande. Bilderna är tyvärr tagna en skuggig dag så lystern kommer helt och hållet inte fram, men jag kan garantera att den smickrar dina ben.


In English: More summer friends! Here 15 denier Soft gloss tights from Gipsy in the shade Natural glow. I bought a 3 pair pack for about 8,5 € and the average lasting for each pair was 3 days. I'm not a fan of boxer brieflines, but I don't even feel this one. Nice.

8 kommentarer:

 1. Å bruke en shorts, med strømpebukse under, er pent i mine øyne;) Og du har også ben som trygt kan vises:)
  Vel, de er jo myke og fine og det er jo ikke noe som er bedre enn å ha på seg strømpebukser som er det. Man kan bevege seg som man vil uten at de strammer over knær eller rumpa:) Og at det holder bra. Disse er også ikke så ille pris på heller;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle säga att tack vare strumpbyxor kan jag spatsera runt i såhär korta shorts utan att skämmas. :)

   Radera
 2. Som sagt allt klär ett par snygga ben.....

  SvaraRadera
 3. Riktiga kioskvältare ;)

  SvaraRadera