fredag 6 september 2013

Night Sky

En del med charmen att resa för mig, är att få uppleva kulturskillnader eller rent utav kulturkrockar, även hur oförklarliga de än framstår för mig. En sådan underlig företeelse är i en mer konservativ kultur, där könsrollerna är betydligt mer utpräglade än i Sverige - där "män är män och kvinnor är kvinnor".. Och trots detta så går alla kvinnor runt i manskläder. Hur gör då jag som byxlös, om jag vill gå ut en  festkväll under vårsäsongen utan att orsaka rabalder med mina ben? Nästan svart, som i mörkblått med gnister, visade sig faktiskt fungera. Hurra!


Som det sprakar om dessa strumpbyxor så är de ju inte precis de mest diskreta, men det beror också på hur ljuset faller. På långt håll utan någon stark ljuskälla på, så ser de tämligen svarta ut. Dessa safirer är tyvärr en olyckssyster till de på bloggen tidigare visade bärnstensfärgade samt julröda strumpbyxorna från H&M. Lika mycket som de är magiskt vackra så har de usel kvalitet. Dessa gick faktiskt sönder när jag tog på mig dem, men eftersom det var uppe på låret kunde lite nagellack och själva kjolen dölja det. Tråkigt men inte precis oväntat. Nu har jag inga fler färger från "serien", så fortsättningsvis hoppas jag att kunna hitta starkare glitterstrumpor.


In English: The last pair of the "unlucky glitter sisters" from H&M. Just as beautifully glittery as they are, the quality sucks. But from now on, I only expect to find better ones.

6 kommentarer:

 1. Trist med dålig kvalitet, däremot tryggt att dina bilder håller hög sensuell kvalitet. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sensuellt vet jag inte, det är ju bara ben. Men vi tycker ju alla olika. :)

   Radera
 2. Den nedersta bilden var urläcker. Benen är svarta med neonblå kontur.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de är riktigt magiska i rätt sken.

   Radera
 3. Lekker strømpebukse, som nok egner mest for party:)Uten lys på de er nok "uskyldige" men med litt sterkere lys skinner de opp på fresh måte;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag blev ju nästan förvånad över att de bara såg svarta ut på håll på de fotona som togs av mig på avstånd. Just eftersom de sprakar så pass på nära håll. :)

   Radera