lördag 28 september 2013

Mjukt i trädgården

Fasen vad alla strumpbyxor i sommar tycks heta något med "soft" och sedan är det gloss eller som i detta fallet; Soft Shine Tights. Dagens strumpbyxa kommer från Pretty Polly och är stickad i 15 denier garn. En knappt märkbar boxer brief finns och även tåförstärkning. Färgen jag bär heter praktiskt nog Nude.


Min storlek sitter bra, och fattas annat när storlekstabellen går efter både längd, vikt och höftmått. Jag skulle kanske kunna beskriva passformen som "relaxed", då midjan är bekväm men utan att för den skull hasa ned. Lystern passar bra för vardagsbruk. För mig höll strumpan i 4 dagar och ja, det var någonting på hälarna som gav första revan. Jag fick möjligen någon enstaka noppa under användandet från typ papperskassar eller liknande, men det var inget som störde utseendet.
För ett pris på knappt 3,5 € så är det här en bra strumpbyxa att ladda upp samlingen med. Att den inte avancerar till en absolut favorit för mig beror dels på boxer briefen och dels på min förkärlek för toklyster. Med det sagt så tycker jag att det är ett bra plagg!


In English: 15 denier Soft Shine Tights from Pretty Polly, in a Nude colour. A good product for a reasonable price!


6 kommentarer:

 1. Maskebildet på denne strømpebuksa ser helt anderledes ut den forrige, kanskje derfor dine ben ser så myke ut;)
  Og de har et passende glans også, etter min smak da:) Men du er etter hva jeg har skjønt mer glad i de strømpene som glinser;) Hehe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är inte dum alls, men som sagt inte en absolut favorit. Men perfekt för vardagsbruk och liknande. :)

   Radera
 2. gillar dom .. är så mjuka när man masserar benen och fötterna .. du ser ut att behöva en massage där ;)

  likenylonfeet

  SvaraRadera
 3. Det där va en snygg kombination. Såg lite Hollywood ut :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis. Färgglatt och lekfullt, men samtidigt elegant och stilrent. Classy på ett somrigt sätt :)

   Radera