tisdag 1 februari 2011

Randig stay up

Dags för ett par stay ups från DIM igen! Jag lyckade med konststycket att köpa en för stor storlek återigen då jag verkar ligga mellan storlekar enligt deras tabell. Därför så går de extremt högt upp, som synes på bilden. Själv vill jag att ett par stay ups ska sluta något högre upp än på mitten av låret.Trots att strumporna är nätaktigt stickade så värmer de bra. När jag iförd dessa tog en öl utomhus i helgen så var det faktiskt fötterna som började frysa först och inte benen. Det var väl omkring 0:an temperaturmässigt..
DIM själva kallar stickningen för "Openwork stripes" på baksidan av förpackningen. Det vill säga genombrutna ränder på ren svenska.Fullpris för dessa stay ups är tydligen 270 kr men de reas ut på mitt Åhléns nu för 30 % på reapriset, vilket blev 90 kr. Så det var ett gyllene tillfälle för att köpa en kvalitets-stay up och samtidigt spara lite pengar! Utseendet på strumporna är ganska diskret och jag kan därför tänka mig att de kan passa i alla möjliga sammanhang.
Avslutar med en bild på förpackningen till dessa "DIM Ups" - en van strumpshoppare känner garanterat igen denna!In english: I found these DIM Ups on sale. It's always nice to save some money when buying quality hosiery. Unfortunately I bought a too big size and that's why they go all way up my thighs. The discrete look on the hold ups makes them suitable for many occasions, I think.

5 kommentarer:

 1. Fina strumpor. Stayups är liksom bortom min kännedom. Var det någon fotförstärkning?

  SvaraRadera
 2. Håller med Strumpbyxverkstan att det var en fin strumpa. Dock trivs jag inte i stay ups, men tycker att stay ups brukar vara snygga & rent av även lite sexiga.

  SvaraRadera
 3. Strumpbyxverkstan: Nej, ingen förstärkning alls faktiskt. Det saknas nog rätt ofta på stay ups, när jag nu tänker efter.

  LM: Jo, det ger ju en viss känsla för mig i alla fall när jag bär stay ups! Det känns lite mer elegant på något sätt. Även om det bara är jag som vet om det. :)

  SvaraRadera
 4. Inget fel på den strumpan. Alltid lika trevligt med en mönstrad stay up.

  SvaraRadera