lördag 23 oktober 2010

Fuchsia-sömmar

Dags att visa lite klassiska strumpor tycker jag! Sen gillar jag ju detaljer som särskiljer strumpor åt från andra, och här är det den ljuslila sömmen som står för det udda.
Dessa strumpor kommer från Jonathan Aston och heter Contrast Seam & Heal Stockings. De verkar finnas i lite olika färgsättningar, men just mina går i svart/fuchsia.



Haha, där kom visst katten med på fotot också..
Strumporna är ganska tunna, så jag tippar på att det är max 20 denier det rör sig om. De går inte att dra upp mycket längre än vad jag har på bilden, men sen valde jag den mindre storleken också. Är man över 1,70 lång så rekommenderar jag alltså storlek B/C istället. Strumporna är matta, kan jag ju också tillägga.
Huruvida kvaliteten är kan jag ännu inte säga, men den känns som medelgod åtminstone. Och det kan åtminstone jag stå ut med när strumpan är så tjusig i övrigt!



Ledsen om jag skrämde någon fotfobiker nu, men jag ville visa att hur de kontrasterande hälpartierna går in under hela foten och fram till tårna.


In english: I'm wearing Contrast Seam & Heal Stockings from Jonathan Aston in black/fuchsia. The stockings are thin and the texture is matte. I like classic stockings and the fuchsia colour brings something new to this seamed stocking.

7 kommentarer:

  1. Jättefint, rolig kombination.
    Kul också att du visar förstärkningarna mer i detalj.

    SvaraRadera
  2. Strumpbyxverkstan: Tack så mycket! Jo, min ambition är ju att ge en så bra helhetsbild som möjligt om strumporna jag visar upp, och då var förstärkningarna ett måste i det här fallet!

    SvaraRadera
  3. Nylonstrumpor är nog det läckraste som kan sitta på en kvinna!

    SvaraRadera
  4. Anonym: Jag tycker att det finns många trevliga plagg som framhäver de kvinnliga formerna, men strumpor med söm är verkligen essensen av kvinnlighet för mig. ;)

    SvaraRadera
  5. Grymt snygga bilder. Den översta är så cool. Höfthållare, högklackat, tunna strumpor med söm och snygga vader. Kan det bli bättre? ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, tja, om jag kunde gå mer än hjälpligt i skorna hade det nog varit bättre. :D

      Radera
  6. Haha. Förstår det. Det är snyggt med såna skor, mendet kan banne mig inte vara särskilt bekvämt eller praktiskt. Lågskor funkar nog bättre för det mesta. :)

    SvaraRadera