måndag 11 oktober 2010

Diskretion

Ibland passar det bäst med ett par väldigt enkla strumpor. Som vid tillfällen när man bär en skimrande grön satinkorsett med brokadmönster i guld. Mycket som "hände" i själva korsetten alltså, vilket gjorde att jag ville inte dra en massa uppmärksamhet mot benen också. Jag tyckte att det var dags att använda mina Invisible Hold Ups från märket Gipsy!



Fläckarna på bilden är inte från strumporna, utan från min nyputsade spegel. Suck! Jag skulle behöva gå i en husmodersskola, för jag får då aldrig till fönster- och spegelputsning.
Nåväl. Det var stay upsen jag skulle skriva om. De är i 50 denier och jag gillar att de är så enkla. De ser ut som ett par strumpor man har höfthållare till, inga överdådiga spetskanter eller krusiduller!



Såhär ser alltså kanten på strumpan ut på nära håll.



Viker man ned kanten så ser vi att det är tre rader med silikonränder. Bra! Ju fler desto bättre sitter ju strumpan uppe.

För att sammanfatta det hela så är det här en trevlig stay up att bära när man inte vill ge benen den mesta av uppmärksamheten. Dess lite tjockare deniertal passar bra nu när det börjar bli kyligt ute om nätterna. Och sist men inte minst - priset. Strumporna kostar ca 80 kr. Helt okej!

3 kommentarer:

  1. Snygga och enkla. Det ser ut som om dem är ganska korta, men det kanske är en synvilla. Det är glipan mellan kjolkanten Och stay upsen som gör att dem ser korta ut tycker jag.

    SvaraRadera
  2. Hej Lillstrumpa,
    Gud vilka fräna strumpor Du har, blir riktigt "avis". Känns nästan ute att mest ha svarta och solbruna. Tar dock tillbaka det jag sa i förra kommentaren om högst 40den. Häromdagen fick jag ta på mig tjockare 60den då det börjar bli kallt ute, och vill man slippa gå i brallor så är det nog bara att gilla läget, finns ju snygga såna också.
    Jättesnygg stay up, men vad hände i korsetten?
    Skämtar bara, du behöver inte precisera. Ibland är det skönt att inte ta på sig hela "byxan" utan ha stay ups od.
    Kram på Dig Lillstrumpa.
    /Janeric

    SvaraRadera
  3. LM: De är längre än vad de ser ut att vara på bilden! Jag hasar alltid ned strumporna för att få något sånär estetiskt tilltalande bilder (haha) med tanke på lårvidd och sådant. Och så hasar jag upp kjolen för att man ska kunna se strumpkanten och få ett hum om hela strumpan. :)

    Janeric: Asch, man kommer långt med klassiskt svarta och solbruna! Det är ju egentligen allt man "behöver" i strumpväg, sen ser jag allt det andra som bonus!
    Ja, burr, det börjar bli riktigt kyligt ute. Omkring nollgradigt nu de sista dagarna. Hittade ett par Wolford-strumpbyxor 79 denier idag till extrapris, så det ska bli kul och se om kvaliteten är så bra som det sägs. De kommer nog att värma benen i alla fall!

    SvaraRadera