söndag 11 augusti 2013

Korsat

Hur glad blir man inte när design som skådats hos dyrare märken hittas hos Lindex? Visserligen är 100 kr för strumpbyxan inte tokbilligt, men billigare och dessutom lättillgängligt. Det är snörade ben med "band" med rosmotiv inuti. Jag fick faktiskt frågan på festen om mina ben var tatuerade såhär, så tydligen kan ögat luras.. ;)


Färgen heter Camel, och den är lite lättare solbrun. Stickat i halvglansigt 20 denier-garn. Svart tåförstärkning och även, visade det sig, en svart byxdel. Denna byxdel sade paketet ingenting om alls, vilket jag faktiskt tycker borde framgå. Om man som jag reser bort över en helg för att gå på en fest, så tar man oftast bara med sig en festklänning. Den jag tog med mig var som ni kan se vit och kraftigt svart under det i form av ett par "låtsastrosor" är inte så chict. Som tur var hade jag en underklänning, så det svarta maskerades bort hyfsat. Men att sälja strumpbyxor som passar till sommaren alla festligheter i ljusa klänningar utan att ens berätta om den svarta boxer-briefen, nä, dåligt..


Men bortsett från det gnället har jag inget ont att säga om strumpbyxan. Den är jättesnygg och trevlig, och jag är riktigt nöjd med mitt inköp! För den som är sugen så tycks den fortfarande finnas ute i butikerna.


In English: I've seen this design on tights from more pricy brands, so I was really happy to find these at Lindex. Delicate and festive legs in 20 denier with semy shiny finish. The only negative thing's that they have a black boxer brief, so be sure to wear an underskirt if you choose a white dress!

4 kommentarer:

 1. Det var ei stilig strømpebukse!:)
  At de trodde dine ben var tatovert, kan vel skyldes litt inntak av godt drikke, slik at synet ikke var helt med kanskje;)?
  Og at trusedelen er svart spiller jo ingen stor rolle, siden ingen ser den;) hehe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mja, hon som frågade om tatueringar var långt ifrån den mest onyktra på kalaset. Å andra sidan kanske hon såg det i lite dunkelt ljus. Hur som helst tyckte hon att det var fräsigt!
   Jo, precis. Så därför var det tur att jag hade en underklänning. Men det kanske inte alla andra har.

   Radera
 2. Jag har nyligen hittat hit och har sällan skådat finare sommarbilder. Kommer förmodligen bli stamgäst ;) Tack för vackra bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack så mycket för berömmet! Det värmer mitt hjärta måste jag säga! :)

   Radera