lördag 10 augusti 2013

24/7 Gloss

Doh! Det här borde jag ju ha publicerat den 24 juli om jag skulle ha följt namnet till punkt och pricka, men det är lätt att vara efterklok. 24/7 Gloss Tights är i alla fall namnet på mina första strumpbyxor från Charnos. Förpackningen innehåller 2 par och deniertalet är 10. Färgen jag bär heter Champagne och passar bra på blekare ben. Till mer solbrända ben är en nyans mörkare nog klädsammare.


Som synes så är det glansiga så det står i. Härligt! Förstärkt tå finns, vilken är ganska diskret, så strumpbyxan går att använda i peeptoe-skor utan att det syns. Vidare finns samma förstärkning som byxdel (äeh, det engelska boxer briefline låter faktiskt bättre) men den bara "finns". Det är alltså ingen obekväm push in-effekt eller dylikt på byxdelen. Storlekarna går efter längd samt höftmått, och jag tycker att min storlek är alldeles ypperlig. Tillräckligt stor midja (med ett så kallt comfort waistband till och med..), lagom långa ben och plagget sitter som det ska.


Ärligt talat så har jag faktiskt tappat räkningen på hur många gånger som 24/7 håller, men om jag säger att båda paren har hållit mellan 4 och 6 gånger var så ljuger jag inte. Priset för ett paket ligger på under 7 € så det är väldigt prisvärda strumpbyxor. Starka, bekväma och glossiga - dessa köper jag gärna igen!


In English: Champagne coloured 24/7 gloss tights from Charnos. Strong for it's 10 denier and very comfortable. Combined with glossy finish - these I must buy again!

5 kommentarer:

 1. Denne har jeg fundert litt på å kjøpe, men har ikke gjort det enda. Men etter det du skriver om den frister der veldig å prøve de ut;)
  Den ser riktig så fin ut på dine ben, og når de er så tynne som 10den kjennes det bare deilig å ha de på;)

  Har du prøvd litt mer med "under vann" bilder i sommer?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul med en hållbar strumpbyxa till bra pris!

   Nej, har inte blivit vattenbilder hittills. Frågan är om jag ens borde ta såna bilder. Sist så genererade det förvisso tusentals besök, men av tveksam karaktär, eftersom mina bilder tydligen länkades på en rysk porrsajt och på något annat porrforum. Till och med något foto där jag inte ens var i vattnet, utan bara hade fått lite stänk eftersom det var blött ute, hade lagts ut som runkmaterial.
   Det är ju inte precis den approachen jag har med bloggen..

   Radera
  2. Nei da skjønner jeg godt at du ikke gjør det om igjen.

   Radera
  3. Vi får väl se hur det blir. Men det kan bevisligen blir lite "awkward".

   Radera
 2. fin färg ;) värkligen sexiga i foten blir de ;) mm jammmy

  likenylonfeet

  SvaraRadera