onsdag 19 juni 2013

Peggy

Svart på sommaren? Ja, då får det faktiskt vara mönstrat för min del för att liva upp stämningen lite. Strumpbyxan Peggy från Oroblu passar väl in för det ändamålet. Stickad i luftiga 20 denier och med ett lektfullt mönster gör den perfekt för varmare dagar.


Förutom att mönstret är lite ögongodis för mig så uppskattade jag även känslan av att ha den på. Mjuk och härlig klassisk Oroblu-kvalitet i nylon/elastan-mix. Storleken var utmärkt och inga justeringar av plagget behövdes för att den skulle sitta på plats.
Därför blev jag snopen när jag efter tvätt fann ett hål på ena benet. Jag måste ha fastnat i något utan att jag själv noterat det. Tyvärr blev det bara 2 dagars användning för Peggy, men å andra sidan så tror jag att jag var ute och gick i sisådär 8 h dagen då bilderna togs. Ett kort men välanvänt "liv" för strumpbyxan!


Jag vill tillägga att jag köpte denna på rea i höstas (50 kr istället för 170) så jag kan inte hänvisa er till någon specifik butik om ni blir sugna på ett exemplar själv. Förutom svart så verkar den ha funnits i marinblått också. Hur som helst, Peggy var en trevlig bekantskap!


In English: 20 denier Peggy from Oroblu. A fun and playful pattern!

5 kommentarer:

 1. Slike strømpebukser er fine, man ser hvordan musklene jobber når du går med den;) Om du skjønner hva jeg mener da:) Hehe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm, nä faktiskt inte. Du menar att mönstret liksom följer musklerna?

   Radera
  2. Hmmm, ja på en måte det jeg mente;)

   Radera
 2. Snygg strumpnbyxa som vanligt.

  SvaraRadera