måndag 17 juni 2013

242

Lilafärgat är ett bra mellanting på sommarhalvåret när solen har gått i moln och hudfärgat känns för naket, men svart för vinterrusk-aktigt. Dessa tunna (oklart antal denier) stay ups från H&M har blivit lite av favoriter för mig. Inte enbart för färgens skull utan även för de fina detaljerna på strumpkanterna.


Såhär enkla ser de ut på benen. Finishen är halvglansig. Jag köpte en storlek större än vad jag vanligen har på dessa, men det medförde att längden är perfekt - i mitt tycke - och kanterna är omfångsrika nog för mina lår. Vill minnas att jag köpte dem för några år sedan, då för 70 kr. Använde dock dem för första gången under förra sommaren, och nu har jag nog burit dem vid 4 tillfällen. Än så länge är tyget intakt, och även detaljerna på strumpkanterna. Jag hoppas att ha nöjet att bära dessa flera dagar till!


In English: Thin, purple hold ups from H&M. I wear these at grey summer days, when skin coloured feels to naked and black too much winter season. The perfect inbetweens! I also love the details on the tops.

7 kommentarer:

 1. Va kul! grattis! kan spela min favorit för dig
  http://www.youtube.com/watch?v=UPSwGj45gxM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar!
   Vet inte om jag kan välja favorit själv, men det är ju inte någon av de låtar som nästintill spelats sönder på dansgolven.. :P
   Ganska kul är att min första "body"-skiva var Fronts förfärliga techno-wannabee. Det hade ju kunnat medföra att jag helt slutade att leta vidare inom genren efter den lyssningen, men något fick mig visst att inte ge upp, haha!

   Radera
 2. Ser nästan ut som om du duschat med strumporna på på den översta bilden... :)
  Hälsningar Uffe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja, nästan, med tanke på monsunregnet som höll på! :P

   Radera
 3. Nå vet jeg hvor jeg kan kjøpe slike strømper;) Slike ser man som oftest på nettsider man "aldri ser på";) Men de er riktig fine, og fint maskebilde har de også. Om de hadde blitt våte, gjør ikke det noe, du har jo tatt bilde med strømper på i sjøen:P Fine bilder det og. Du får prøve i ferskvann i sommer;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev faktiskt lite förvånad över att H&M producerat stay ups med de här strumpkanterna. Kul med grafiskt enkelt!

   Radera
 4. Riktigt snygga : )

  Mvh R.b

  SvaraRadera