fredag 1 februari 2013

Mystery

Om vi ändå är inne på festligheter så kan jag visa upp ett par strumpbyxor som kommit till användning vid så skilda saker såsom Halloweenfest och middag med kollegor under höstens lopp. Ja, den är rätt mångsidig faktiskt. För det är inte alla som noterar dödskallarna i mönstret...


Skapelsen heter Mystery och kommer från Miss Oroblu. Stickad i 80 denier och finns i två storlekar, S/M samt L/XL. Jag blev lite förvånad när jag plockade fram strumpan från förpackningen, för jag var helt övertygad om att den skulle vara svart. Men på det står faktiskt "Stone" som färgangivelse och det är alltså grått som det är tal om. Nåja, det går väl lika bra!


Trycket är i guld och påklistrat. Vet inte hur bra/länge det håller för tvätt, men jag kör handtvätt på dessa för att undvika onödigt slitage. Det har inte påverkats av att jag har använt strumpbyxan än så länge i alla fall.
Vad jag minns så fanns det en variant med rosa/lila tryck också, vilket såg minst lika snyggt ut, men jag är tveksam till om den färgkombinationen går att få tag i nu. Skulle gissa att Mystery hör till vinterkollektionen för antingen 2010 eller 2011. Just denna i grått och guld finns dock kvar på rea på Hosieria för 110 kr. Det kan väl vara ungefär det priset jag har gett för den också.
Varm, bekväm och lite annorlunda - klart jag gillar den!


In English: Golden pattern with skulls on stone grey fabric - this is 80 denier Mystery from Miss Oroblu.

4 kommentarer:

 1. Den ser riktig behagelig ut. Om man ser bort fra mønsteret, ligner den veldig på en jeg hadde for mange år siden. Kjøpte den i en butikk i Oslo som ikke eksistere lengre:( De hadde noe forskjellig av strømpebukser og strømper å velge i. Men det jeg skulle frem til, var at den jeg kjøpte der var i microfiber, den var aldeles nydelig å ha på seg. Noe av det mykeste jeg har brukt, men den var som alt anna i nylon, den gikk litt for fort i stykker den også:(

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Lätt fånget, lätt förgånget" eller hur man nu brukar säga.. :)

   Radera
 2. Vilka fina! Nu har jag inte varit inne på din sida på länge (eller uppdaterat min egna), men nu är det dags igen! Jag orkar inte kommentera alla dina senaste inlägg, men jag gillar vad jag ser! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjoho! Ibland krävs det en bloggpaus, helt enkelt.

   Radera