tisdag 12 februari 2013

Full Cover & Shine

Här kommer ännu ett par godingar från Lindex vintersortiment. 100 denier och ett glansigt vinrött yttre - mycket användbara! Det står "Full Cover & Shine" på förpackningen, vilket jag får hålla med om. Färgen på första bilden ser dock inte så vinröd ut p g a solljuset.


Nedanstående bild är desto mer korrekt i att visa kulören såsom den är:


Jag orkar inte recensera strumpbyxan närmare än att det är bra kvalitet, att den sitter bra och allt sådant.
Benvärmarna kommer för övrigt också från Lindex och är gjorda av hälften ull, hälften akryl. Värme och lite tjusiga glittertrådar i ett! Uppskattas. Originalpris 100 kr, men jag fann dem på rea nu.


Bilden ovan hoppas jag kan ge en fingervisning om hur glansen ter sig. Den är ju inte extremt sprakande, men inte nedtonat heller. Således passar de bra till både fest och vardag enligt mig.
Priset ligger på 130 kr. Ja, jag har fortfarande svår att smälta att Lindex strumpor kostar lika mycket som en märkesstrumpa på valfri webshop, men å andra sidan så håller de alltsom oftast i evigheter.. :)


In English: Wine red shiny tights from Lindex, knitted in 100 denier. The leg warmers are also from Lindex, made of half wool and half acrylic. A warm and nice combination!

5 kommentarer:

 1. Fargen var jo direkte lekker, om det er i sollys eller i skygge. Behagelig ser også ut for å være.
  Overgangen mellom truse og ben(oppe på lårene) har jeg ikke sett så mye av, men på CD-longs jeg bruker noe av har det samme:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vinrött är för mig nästan lika användbart som svar.
   Jag vet inte riktigt vad den övergången skulle vara bra för, men det får i alla fall en att se tygets struktur lättare på fotot, så.. :P

   Radera
 2. Snygga! Vilka bra bilder du tar! :) Jag hade också tänkt lägga upp en bild på ett par vinröda..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Jag har en Canon s95 och den funkar bra för en "lat" fotograf som jag - dvs jag orkar inte sätta mig i allt tekniskt som jag skulle kunna göra. Hoppas iofs att jag tar ork till mig någon gång, för det skulle vara kul att kunna utnyttja fler funktioner på kameran.
   Men att fota i okej dagsljus och ta massor av bilder brukar hjälpa. Ibland undrar jag över att passerande människor inte tycks höja ögonbrynen över att det står en tok och fotar sina egna ben. ;)

   Radera
 3. Rött är sött, Dom där funkar verkligen!!! ;-)

  SvaraRadera