tisdag 1 maj 2012

Vertical

Röd dag - ett par röda strumpbyxor dagen till ära? Det här är för övrigt de första röda strumporna som jag har sett någonsin i Oroblus sortiment, lustigt nog. Och vilken färg sedan! Det är inget för blyga violer, för det här är signalrött! Oroblu kallar själva nyansen för Scarlet, själva strumpbyxan heter Vertical. Vilken ger en fingervisning om att det är en randig sak..


Ränderna skiljs åt genom stickningen, vilket ni ser på nästa bild. Det är alltså samma färgton på hela strumpbyxan. Den är stickad i härliga 80 denier och precis som alla(?) andra plagg från märket så är passformen fin. Jag har inte burit den så många gånger hittills, men den känns fortfarande som ny. Det enda jag kan klaga på är en estetisk sak - tendenser till "korvning" vid fotvristen.


Fullpris för denna rödrandiga, värmande strumpa är 18 €. Jag fyndade den för ungefär halva priset. Det finns visst några exemplar kvar på Hosieria. Förutom i rött så är även någon slags grön och brun möjliga val. Sommaren står för dörren så jag förstår om det känns fel att köpa en så pass tjock strumpbyxa. Men om ni känner för att bunkra upp inför kommande vinter så är det ett bra pris på en märkesstrumpa i klatschig färg!


In English: The first red pair of tights I've seen from Oroblu! And what a red colour.. it's not precisly discrete. 80 cosy denier, and vertical (there of the name..) stripes by the knitting. I like it!


10 kommentarer:

 1. varje gång väldigt fina bilder :)du ser underbart tights perfekta :)

  SvaraRadera
 2. Härligt röd färg

  SvaraRadera
 3. Det var ei knall farge:o) Men litt snodig at den på pakken ser ut som den har litt mørkere striper enn på dine ben:o)
  Ser også ut for at den er jevn i fin over det hele.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, förpackningen var ju lite lurig. Jag hade förväntat mig något liknande.. Fast det var ju inte dåligt det jag fick istället!

   Radera
 4. Finns nog inget vackarare än just röda strumpbyxor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan komma på en del saker, men visst ligger det högt på min topplista. :)

   Radera
 5. Hej där!

  Har själv ett par röda tights och de passar ihop med en hel del i ens garderob. Snygg röd nyans.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, klarrött är trevligt!

   Radera