måndag 23 april 2012

Fotbollsdåre

Häromveckan var det säsongspremiär för fotboll och jag följde med en riktig entusiast. Passande strumpbyxor för ett sådant besök? Ta ett par som påminner lite om fotbollsstrumpor vettja!
Precis som i förra inlägget så är det en tjockare del (från knäna och nedåt) samt en tunnare del som är kombinerade. Dessa skiljs åt av två signalröda ränder.


Det blev faktiskt också det sista användningstillfället för dessa strumpbyxor, som har varit i lång och trogen tjänst. Det finns bilder på mig från 2006 iförd dessa, och de var inte helt nya då. Ursprungligen kommer de från Lindex. De får väl sägas ha hållit bra med tanke på att så många år har gått. Nu hade jag dock fått hål på den tunnare delen som var så stora att nagellack och placering under kjolen inte kändes tillräckligt. Inga hål där det är högre deniertal, men tyget är ganska "ruffigt", vilket nog kan ses på närbilden.

Jag har sett många strumpbyxor i handeln det senaste året som har en liknande typ av design, det här med fejkad knästrumpa. Har inte sett någon direkt kopia på denna, men den som söker, den finner. Heter det ju!


In English: Prepared for football game in this pair of tights with fake knee sock on! These are very old, from Lindex. Now, they'd made their last game - nothing lasts forever.

13 kommentarer:

 1. Denne passet jo perfekt til å gå på fotballkamp med;-) Hehe

  SvaraRadera
 2. De var kul! Uppskattas! Och visst verkar liknande komma lite mer nu, jag har sett lite sådana exempel. Och dina skäms verkligen inte för sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ytterliggare ett bevis på att enkelt kan vara effektfullt!

   Radera
 3. Tack för att du tittade in hos mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var kul att se lite liv och rörelse i bloggen. :)

   Radera
 4. Som vanligt snyggt.

  SvaraRadera
 5. Fotbollsstrumpor brukar väl inte vara sådär snygga? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, kanske inte. Det kanske mer är att fotbollsstrumpor ofta sitter på en snygg karl. ;)

   Radera
 6. Glömde skriva mitt namn förra gången jag kommenterade. Hur som helst så föredrar jag såna där strumpor du har på kvinnoben är snyggare än riktiga fotbollsstrumpor på karlben. ;)

  SvaraRadera