fredag 23 september 2011

Den lilla fransyskan

Såhär ser jag ut idag. Tomteröda strumpbyxor som jag kombinerat med marinblå och ljusbeiga kläder. Maritimt och rätt franskt också - det är i princip trikolorens färgskala. Strumpbyxan är en gammal 40 denier från Lindex, som är ovanligt mjuk och fin för att vara från det sortimentet.



Apropå sortiment, får jag lov att klaga lite? Hur tråkig är inte Lindex strumpavdelning för tillfället? De har 3 st färgglada strumpbyxor; rött, lila och senapsgult. Sen är resten en orgie i svart och grått. Alltså, kom igen! Vad hände med butikskedjan som en gång var den jag handlade majoriteten av alla mina strumpor ifrån? Nu känns det föga inspirerande där..



Men över till plagget. Som synes är det en knallig röd färg. Om jag ska säga att nyansen drar åt ett visst håll så är det i så fall en liten dragning åt blått, snarare än gult. Vogues Colore-serie har en strumpbyxa som heter "Red" som matchar den här nyansen ganska exakt.

Helt okej kvalitet på den, strumpan har hållit sig intakt förutom att den är lite noppig nere vid fötterna.
Jag gillar den. Rött är alltid rätt!



In english: 40 denier red tights from Lindex. It speaks for itself!

7 kommentarer:

 1. Oj oj oj.. Fy fan va snyggt!!! *gillar*

  SvaraRadera
 2. Det var en riktig så sprek farge på den;-)
  Fint maskebilde var det også.

  SvaraRadera
 3. Snygga klar röda. Jag gillar Lindex strumpbyxor, men jag har inte kollat in deras höst sortiment än. Eftersom jag nästan alltid har jeans på mig är det lite tidigt med tjockare än 20 den strumpbyxor. Jag köpte ett litet förråd redan i våras av deras 40 den strumpbyxor och dessa är fortfarande oanvända pga att det har varit sommar.

  SvaraRadera
 4. Jocke: Tack! Rött är en klatschig signalfärg!

  Strømpebukser: Ja, man blir riktigt glad av dem! Tätstickat också, trevligt!

  LM: Tack! Med jeans på så dröjer det nog ett tag innan du behöver tjockare strumpor. Och tills dess kanske Lindex har poppat till sig. De brukar ha ett roligare sortiment än det jag såg häromdagen.

  SvaraRadera
 5. Supersnygg kombination! :) Lindex har kanske inte så många färger just nu men de hade rätt många mönstrade strumpbyxor när jag var inne i butiken senast. Håller med om att hösten är en bra säsong för färggranna strumpbyxor.

  SvaraRadera
 6. HelloP: Tack så mycket! Ja, det brukar ju vara på hösten som det sprakar i alla möjliga färger. Lindex kanske skärper till sig lite senare i höst, men tills dess är det ju tur att man har ett lager av kulörer hemma. ;D

  SvaraRadera
 7. Hehe, ja, vi ska nog inte behöva gå barbenta... :D

  SvaraRadera