söndag 14 augusti 2011

Gipsy Luxury Gloss Tights

Här kommer ett par strumpbyxor som faktiskt har blivit en riktig favorit för mig i sommar. Kanske rentav favoriten med stort F. Sommartid är tid då jag får passa på att ha tunna och hudfärgade strumpor på mig. Dessa är hudfärgade (i nyansen Natural Glow) och tunna - 10 denier. Men det som ger det lilla extra är att de är mycket glansiga. Bilden på förpackningen längre ned är lite överdriven, jag har i alla fall inte upplevt det som att jag har haft discokulor på benen. Men i solsken så har jag haft en riktigt skön lyster om benen!
Dags att ta en titt på Luxury Gloss Tights från Gipsy?Inte dumt alls, tycker jag. Samtidigt så ger det fåtaliga deniertalet en känsla av att man nästan är barbent. I skugga så är den känslan påtaglig. Faktum är att jag fick frågan om ifall jag var utan strumpbyxor när jag bar dessa. Att den frågan ens kom upp berodde nog på att mitt sällskap är van vid att jag ständigt har någon form av nylonstrumpa på mig och därför tyckte hon väl att det var lite underligt att jag plötsligt nästan var going commando.
Den frågan tar jag som det slutgiltiga beviset för att det här är en strumpbyxa som är MLBB - my legs but better. Titta på bilden nedan bara! Det blir knappt mer naturligt än såhär!Jag kanske ska ge lite detaljer om annat än utseendet också. Strumpbyxan är gjord av 90 % nylon och 10 % elastan. Jag tyckte att det var bra stretch i den och passformen var utmärkt. Jag valde den rekommenderade storleken för min längd och vikt och det stämde väl. Strumpbyxan har en så kallad osynlig tå och passar därför utmärkt i peeptoe-skor eller sandaletter, vilket man väl gärna bär så här års.

Gällande tåligheten så fick jag någon liten noppa relativt snabbt, men de höll i 5 tillfällen tills jag tyvärr drog sönder dem vid påklädning. Men de har använts under hela dagar och inte i bara ett par timmar per gång, så jag tycker att 5 dagar inte är så pjåkigt faktiskt. Med ett pris på 4,5 £ så är de budgetstrumpor. Och därtill prisvärda.En skön strumpbyxa som är billig och ger en extra snygga ben är en vinnare i min bok. Jag har redan köpt fler exemplar!In english: My favourite pair of tights this summer: Luxury Gloss Tights from Gipsy. 10 denier thin and extra shiny i sunlight. In shadow it's almost invisible and then it's really a MLBB nylon - my legs but better. Nice fitting and cheap too, I love it!

13 kommentarer:

 1. Dom va riktigt snygga. Jag förstår varför du gillar dom. ;-)

  SvaraRadera
 2. Riktigt snygga. Ta av skorna bara ;-)

  SvaraRadera
 3. Blanka och fina!
  Vad står det i tatueringen??

  SvaraRadera
 4. Ingen karl? Låter ju helt otroligt. Behöver du hjälp med fotandet så hjälper jag gärna till, om du bjuder på fika ;)

  SvaraRadera
 5. Snygga strumpbyxor.
  Visa mer nylonfötter.

  SvaraRadera
 6. perfect süpppperrrr.....

  SvaraRadera
 7. Håller fullständigt med " anonym" VISA MER NYLONFÖTTER!! :)

  SvaraRadera
 8. Hallå alla kommentatorer!
  Denna blogg handlar om nylon, nylonstrumpor i olika former. Det är vi många som är intresserade och tacksamma för!

  Så ni som sitter och skriker "visa fötterna", sök er till en blogg eller annan webplats lämplig för intresset och lämna denna blogg och Lullstrumpa ifred!

  Tack för ordet och tack för bloggen Lillstrumpa!

  SvaraRadera
 9. Dom såg fina ut. Dock tror jag att 10 den är för tunna för mig. Jag har inbillat mig att ju lägre denier det är desto skörare är strumporna. Jag vet att denier siffran egentligen betyder vikten på tråden som har använts i strumporna.
  Jag tror att om du haft en man skulle inte du få lägga ut alla bilder på dina ben ;). I alla fall hade han nog först censurerat / granskat dem innan publicering.
  Bry dig inte om alla dessa som ropar efter bilder med fötter. Ibland är det snyggt utan skor ibland är det snyggt med skor. Det väsentliga är ju strumporna.

  SvaraRadera
 10. Ja ett himla tjat om fötter..
  Håller med! Strumporna är ju det intresanta!!

  SvaraRadera
 11. Hoho, jösses!

  För det första: det är trevligt att folk uppskattar mina fötter, även om jag själv inte förstår tjusningen med den kroppsdelen. Men smaken är ju som baken..

  För det andra: det här är tänkt att vara en konsumentupplysningsblogg om strumpor. Tänk Sverker Olofsson testar nylon liksom..
  Fötter förekommer därför när jag finner det relevant för presentationen av strumpan. Vill man bara dregla över fötter så finns det andra bloggar på nätet med NSFW-karaktär.

  Missförstå mig inte, det är kul att mina fötter inte framstår som hobbitfötter e d, men mitt primära syfte med bloggen har aldrig varit att attrahera fotfetischister.
  Ni kanske frågar er varför jag i så fall visar upp strumpor på mina egna ben? Det gör jag för att man får en bättre uppfattningen om plagget om det sitter på en person än bara ligger på golvet. Något skyltdocke-ben har jag inte heller, och det är fortfarande inte en människa av kött och blod. Jag skulle själv inte finna en blogg om något visst klädesplagg speciellt informativ om det bara visades på en skyltdocka.
  Sen finns visserligen alternativet att visa upp mina nylonstrumpor på andras ben, men det känns i min mening ganska udda..

  Och nej, syftet med bloggen är inte heller att vara en dejtingsajt. Det är ganska mycket mer som ska klaffa än att ena parten har trevliga fötter om man ska inleda ett förhållande.. ;)

  Vilka bilder jag skulle ha censurerat vet jag dock inte. Min mor läser bloggen och hon har inte sagt något än. :D

  SvaraRadera
 12. Vart köper man dessa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. UK Tights brukar jag beställa från.

   Radera