lördag 25 juni 2011

Popart-blommor

Till midsommar är det blommor överallt. Blomsterkransar i hår, blommiga klänningar, 7 sorters blomster under huvudkudden och så vidare. Jag orkade inte riktigt engagera mig i att piffa till mig efter mer än 10 h på jobbet, så jag gjorde det enkelt för mig. Ett par blommiga strumpbyxor fick sätta stämningen helt enkelt! Och kanske inte i en färgskala som man direkt associerar med ljusa sommarkvällar. Men varför vara som alla andra? :)Denna strumpbyxa har namnet Creative och kommer från Oroblus underlinje Miss Oroblu. Den får väl beskrivas som inriktad på yngre kvinnor och tjejer. I alla fall har de strumpor jag sett från märket haft mönster som känns ungdomliga, roliga och i vissa fall uppseendeväckande. Förutom att strumpbyxan är så pass tjock som 80 denier så är själva färgskalan lite vintrig. Jeansblå botten och sen blommor och blad - maskrosor och rosor - i limegrönt och ljuslila. Motivet går i popart-anda (tänk Andy Warhol!) och det ger strumpan ett unikt utseende. Ni kan säkert gissa er till att jag tycker mycket om den här? Det tråkiga är dock att motivet är påtryckt och inte broderat, vilket kommer att medföra att det kommer att slitas bort efterhand.Strumpbyxan var mjuk och skön på. Upplevde dock att jag hade lite häng i grenen, vilket jag inte haft i någon av modermärkets strumpbyxor. Kan förståss vara en ren tillfällighet. Inget som störde nämnvärt.
Jag ser fram emot fler strumpbyxor i roliga utföranden från märket i alla fall. Och att döma av vinterkollektionen, som går att ses på Miss Oroblus Facebook-sida så kommer det en hel del godbitar med höstkollektionen!In english: Flowers for midsummer? Oh yes! I chose Creative tights from Miss Oroblu. Flowers in a pop art pattern on a jeans blue base. Not the average flowered pantyhose, right?

4 kommentarer:

 1. Dessa blommor hade jag gärna plockat och lagt under min kudde :-)

  SvaraRadera
 2. very nice..suppeerrr :)

  SvaraRadera
 3. SNygga strumpbyxor. Men 80 den mitt i sommaren. Blir det inte varmt? Jag tycker att 20 den räcker så här års.

  SvaraRadera
 4. Wolfordman: Blommor som till och med en allergiker skulle kunna sova skönt med!

  hakan: Thank you!

  LM: Det var inte så farligt som det låter faktiskt. Men det kan bero på att jag gick ut först vid 23 på kvällen och det var rätt kallt och blåsigt. 80 denier på dagtid och i värme, nej, det är inte mitt förstahandsval så här års.

  SvaraRadera