måndag 20 juni 2011

Budoirkänsla

Här är ett par strumpbyxor med både ränder och prickar. Mönstret får mig att associera till en budoir. Annars tycker jag att det är en mellanstrumpa, det vill säga en strumpa som är för elegant för vardagsbruk, men ändå inte det naturliga valet för fest. Helt enkelt något att bära när man vill känna sig lagom uppklädd. Vill minnas att denna är köpt på Lindex från någon av deras nyårsfest-kollektioner.

Tyvärr är jag inte helt komfortabel med denna, då byxdelen är lite väl grov (läs blöj-aktig). Bortsett från det så har jag inga problem. Värt att notera är att den är utan tåförstärkning, trots att den är tunt stickad. Men den höll dagen genom utan några missöden. En av mina favoriter i strumpsamlingen påminner om denna, fast i en tjockare variant. Den måste jag visa upp till hösten!In english: A pair of tights with a feeling of a budoir.

3 kommentarer:

  1. JAg vet inte vad jag ska säga, men det känns över mönstrat. Det är speciellt ränderna som jag tycker är för kraftiga. Dem tar överhanden över de små prickarna. Strumpbyxorna är snygga, men dem hade blivit snyggare med en aning smalare ränder.

    SvaraRadera
  2. hakan: It's easy to impress you! ;)

    LM: Jag är enig med dig! :)

    SvaraRadera