fredag 20 maj 2011

Woodsmoke

Nu är jag inte så lite lyrisk! Jag har nämligen, i mitt tycke, funnit den ultimata bruna strumpbyxan! Den har en kulör som får mig att känna mig klädd, samtidigt som den på något sätt bara är några nyanser mörkare än hudfärgat. Den är dov utan att vara mörk. Och framför allt så är det en brun som går ihop med min mer än till hälften svarta garderob! Den är nämligen i vad vi vanligen skulle benämna för mullvadsbrunt:Vogue väljer dock att kalla nyansen för Woodsmoke. Den ingår i deras Colore 40 denier-serie som jag har recenserat vid tidigare tillfälle här på bloggen. Jag hittade dessa strumpbyxor nu denna vår, men har ingen aning om den här färgen är ny för säsongen eller om den funnits innan. Det är en riktig mellanfärg - när jag inte vill ha lika mörkt som svart men inte heller se närapå barbent ut i hudfärgat. Tror att jag ska köpa ett extra par av dessa faktiskt..In english: Finally, I've found the perfect brown shade on tights! The mole coloured Vogue Colore 40 denier in Woodsmoke. An inbetween colour - for times when not feeling for darkness as in black or the almost naked feeling in skin coloured. This shade goes very well to all my black clothes too..

10 kommentarer:

 1. Ser snygg ut den där färgen. Tyvärr är det ett område med skugga på bilderna.

  SvaraRadera
 2. hakan: So is my opinion! :)

  LM: Ja, den är verkligen ypperlig. Köpte en likadan strumpbyxa idag, utifall att det skulle gå maskor i denna vid tillfälle.
  Jo, min balkong är lite i vägen. Får kanske sprattla med benen i luften lite bättre, fast då lär väl grannarna verkligen undra vad jag sysslar med. ;)

  SvaraRadera
 3. Wow.. Dom va verkligen snygga! Jag gillar färglada. Och nu dom här!

  SvaraRadera
 4. J: Kul att jag kan inspirera!

  SvaraRadera
 5. Supersnygg färg!

  SvaraRadera
 6. Ja, färgen är ju strålande vacker. Och helheten... Applåder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De råkade passa väldigt väl med skorna! :)

   Radera
  2. Ja, det är snyggt! Det är ett bra exempel på hur snyggt lågskor är, eller kan vara på tjejer/kvinnor. Speciellt tycker jag att det gäller i kombination med snygga (tunna) strumpor. Och färgen på dina strumpor är bara för vacker.

   Radera