torsdag 30 november 2017

St Primus

Ett par eleganta strumpbyxor med barockmönster till halva priset? Ja tack!
Det här är höstens lilla fynd på Lindex för mig:


I ärlighetens namn så tycker jag att ett fullpris på 130 kr är saftigt för att vara Lindex, men för 65 kr så var det inget att tveka om. Strumpbyxan är i 50 denier med en matt finish, tyget påminner i tjocklek och kvalitet väldigt mycket om märkets vanliga 40 denier-strumpbyxor. Det påtryckta mönstret är i en sammetsliknande yta.
Om jag ska klaga på någonting med den här strumpbyxan så är det att mönstret liksom är avskavt nedtill på ena benet (se bild nedan). Hade jag betalat fullpris hade jag blivit grinig över detta, men det går an som det är. Svart på svart botten gör det inte övertydligt.
Jag har haft användning för plagget både till fest och vardag när jag bara vill känna mig fin nu under hösten. Definitivt värt att se om den finns till nedsatt pris på er närmaste butik, om ni har vägarna förbi!


In English: Tight with baroque pattern for half the price? Yes please! These ones are my bargain from Lindex this autumn. The velvet look-alike fabric is a bit rundown at one place that can be seen at the last picture, but it isn't too bad. The style works for both party and stylish everydays.

3 kommentarer:

 1. Svarta strumpbyxor är alltid snyggt. Dessvärre upplever jag att Lindex strumpbyxor har fått sämre kvalitet det senaste året. Det innebär för mig att även det rabatterade priset känns ganska högt eftersom antingen har jag haft otur i år eller så hat kvaliteten blivit sämre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bara köpt dessa, de tunna hudfärgade som jag skrev om 18/8 samt några jag ej provat än från Lindex i år. Så med 2 st använda par känns underlaget för dåligt för att jag ska kunna säga något om ifall kvaliteten försämrats generellt. Hm.
   Däremot har priserna skjutit i höjden på ett sätt som verkar omotiverat. Tittade på de 3 strumpbyxorna jag ej använt och det står att de är gjorda i Turkiet - antar alltså att det ej är högre löner till personalen på golvet - och inga strumpbyxor är märkta med eko/återvunnet eller liknande.

   Radera
 2. Ihanat ballerinat :)

  SvaraRadera