söndag 26 november 2017

Brooke

Strumpbyxan Brooke från Oroblu är en sådan som jag har kikat ganska länge på. Nu när den finns tillgänglig för knappt 10 €, vilket är halva priset så var det ingen tvekan om att det var dags för mig att klicka hem den. Strumpbyxan har ett geometriskt mönster framtill, som för mig påminner lite om brittiska flaggan fast i svart/hudfärgat, och baktill är det täckande svart. De hudfärgade delarna är stickade i 20 denier och det svarta är i rejäla 60 denier. Ytan har en matt finish.


Som sagt så är det svarta tyget tjockt, men även de hudfärgade delarna känns gedigna. Jag tror att plagget kommer att hålla för många användningar med denna stryktåliga yta. Bilderna är tagna tidigare i höst under en riktigt skön dag, men strumpbyxan går att använda rätt långt in på säsongen utan att man riskerar att frysa. Den sitter fint på också, som brukligt när det gäller Oroblu.


Det som är extra kul är att fler än jag själv tycks uppskatta mönstret. Det här är en strumpbyxa som har genererat komplimanger i vardagen - och sådant händer faktiskt inte speciellt ofta. Här är det alltifrån en äppelförsäljerska på skördemarknaden jag besökte till väninnor som blivit förtjusta i utseendet. Hoppas även att ni läsare gillar den!


In English: Brooke Geometrics Tights from Oroblu features a patterned front and a black opaque back. The skin coloured parts are 20 denier and the black ones 60 denier. The fabric feels strong and the fitting's good like usual from the brand. I'm fond of the look of these tights and I've even received some compliments for them IRL - and that isn't happening everyday!

2 kommentarer:

  1. Snyggt! Har kollat lite på något liknande på thight spot på internet, men inte beställt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var just på den sidan som jag fyndade dem :)

      Radera