lördag 26 januari 2013

Paljetter

Bästa fest-strumpbyxan för vintersäsongen? Det måste vara det! Både varm (hela 120 denier) och glittrande (stora paljetter centrerat vid knän och smalben). Tack Lindex!


Som ni säkert redan förstått så är jag överförtjust. Att priset ligger på hela 130 kr gör liksom ingenting - och man kan ju alltid passa på när de har "tag 3 betala för 2"-erbjudande.
Jag har sett två varianter till på dess, en som är lila/vinröd med silverpaljetter samt en svart med svarta paljetter. Jag tycker dock att glittret kommer fram allra bäst på dessa i grått.

Så vill du vara varm, snygg och bekväm till fest i vinterkylan, tveka inte! Här kommer en bild utan blixt på dem:


In English: My favourite party tights for the season?! Warm in 120 denier and sparkly with sequins. I'm in love! From Lindex.

2 kommentarer:

 1. Supersnygga!!!
  Kraftig vill ha varning på dessa strumpbyxor. Sen när man tänker efter så trivs jag inte i kjol eller klänning.Jag är ju en jeanstjej som gillar jeans och "skinnbyxor" (i alla fall fake skinn) över strumpbyxorna.
  Hur funkar det i tvätten med paljetter?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är de! Så enkelt & ändå så elegant!
   Har inte tvättat dem än. Enligt förpackningen ska man vända dem ut och in. Jag kommer dock att köra handtvätt på dem för säkerhets skull.

   Radera