lördag 10 oktober 2015

Margarita

Blått är en annan färg som fungerar bra på tunnare strumpor för indiansommardagar. Här kallas nyansen för Atlantic på strumpbyxan Margarita från Oroblu, vilken har blivit flitigt använd nu i höst. En lättmatchad och harmonisk ton av blått, som inte är lika intensiv som det som brukar kallas för kungsblått, men lättare än det jag kallar för marinblå.


Tyget är stickat i 30 denier och känslan man får är bland det bästa Oroblu kan ge när det handlar om mönstrade strumpbyxor. Det är tokmjukt! Både blommorna och den underliggande basen. Tänk er att efter att bad svepa in er i en härlig morgonrock av fin kvalitet, så förstår ni vad jag är ute efter. Där har vi också förklaringen till att jag har burit dem så flitigt, utöver att de är lättmatchade.


Originalpris låg på 200 kr, men Åhléns hade sänkt priset på dessa både en och två gånger. Hähä! Tur för mig att de var så opopulära, otur för alla andra. ;)
Alltid kul när något som legat i en restlåda överraskar en positivt.


In English: Atlantic blue is a suitable colour for those indian summer days, but the best part with Margarita tights from Oroblu is the extreme cosy fabric! These 30 denier feels perfect on!

2 kommentarer:

 1. Fargen i seg selv er jo kjempefin! Men som du sier, så er den ikke marinblå, eller kongenblå:)
  Med denne kanskje i svart, må den være veldig fin å bruke på fest;) Den har jo små ruter også mellom blondene, og at den også er mjuk å ha på seg, skjønner jeg godt du har brukt den mye i høst.
  Har sikkert vært sterk og vil jeg tro:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, stark också! Känner mig så nöjd med den positiva överraskningen, för tittar jag bara på förpackningen så känner jag lite "meh". Hade således inte köpt den för fullpris, och i så fall gått miste om detta. :)

   Radera