lördag 8 december 2012

Varm och glittrig

December månad innebär festligheter för de flesta, och idag visar jag upp en strumpbyxa som passar både fest och det nordiska kalla vinterklimatet. Win-win alltså! Varesig man har en kort kjol och vill täcka benen lite mer för att inte känna sig naken, eller om man fryser om benen - här är produkten!
Det är en ribbstickad strumpbyxa med lite silverglitter i tyget, från Åhléns eget märke Wera. Okej, det är inte strumpan som signalerar mest "extra allt!" för festligheter, men någon måtta får det ju ändå vara med kompromissandet!


Tyvärr anges inte några denier, men tyget är rejält och välstickat. Den skulle kunna saluföras med liknande i 70 denier, så ni kanske får något hum om hur den känns.
Sitter på plats under hela dagen och trippelstorleken lämnar inget att önska för min del. Materialet är 79 % polyamid, 13 % lurex och 8 % elastan.
Jag köpte plagget på rea i under vårvintern (originalpriset låg på 150 kr) men det bör inte vara omöjligt att det finns något liknande i butik denna säsong. Då strumpbyxan har kommit till användning några gånger med bra resultat så känner jag mig nöjd med inköpet.


In English: Heading for a party but feeling cold? These glitter tights from Åhléns own brand Wera is a winner for me. A little bit sparkly, but most of all - warm and cosy!

3 kommentarer:

 1. Riktig så fin til å være tykkere enn "vanlige" i 20-30denier;)
  Må være glitteret som gjør at den ikke ser kjedelig ut:)

  SvaraRadera
 2. När bilderna togs hade jag den faktiskt på arbetet. Ingen som märkte att jag glittrade tror jag..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer vel litt an på hvordan lyset treffer vil jeg tro:)
   Men likevel ser det litt kaldt ut når du tar bildene;) Haha

   Radera