måndag 3 december 2012

Skogstok

Som ni säkert känner till vid det här laget så anser jag att strumpbyxor kan bäras vid alla tillfällen - långa skogsvandringar är inget undantag. Joggingskor är kanske inte de snyggaste skodonen som finns, men fötterna vill ju också må bra. Vid en av höstens skogsutflykter hade jag en orange-röd strumpbyxa som matchade höstlövens vackra färger.


Det är 70 denier Lelita tights från Indiska, som jag vid tidigare tillfällen har visat på bloggen i grön och lila färg. Trevlig kvalitet (bortsett från att midjeresåren har blivit lite sladdrig efter några användningar) till en human prislapp på 60 kr. Dessutom tycks butikskedjan köra med "ta 4 betala för 3"-erbjudande nu för tiden.


In English: 70 denier Lelita tights from Indiska. Here in a brick red shade in harmony with the autumn forest colours!


10 kommentarer:

 1. Om den ble litt slapp i midjen, er den jo riktig så fin å ha på ser det ut for. Den er tett og fin, og kanskje den holder lenge og?
  Og fargen, jo den kunne ikke passet bedre til årstiden:) Hehe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förväntar mig att den kommer att hålla ett bra tag framöver. :)

   Radera
 2. Härligt röd färg. Den passar säkert även nu till jul oxå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar höstfärger! Får se vad det blir för strumpor till jul. ;)

   Radera
 3. Underbart! Alltid speciellt med röda strumpbyxor. Kul att du har dom i skogen också :-)

  SvaraRadera
 4. Se det som att jag var kamouflagefärgad! :D

  SvaraRadera
 5. Redigt snygga må jag säga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Kul att du vaknat till liv igen! :D

   Radera
 6. Läcker färg. Inget större problem att ha strumpbyxor i skogen. Det har jag ofta då jag tycker det är ett suveränt plagg tillsammans emd kortbyxor. Smidigt och bekvämt. Älskar strumpbyxor i alla former. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så länge man har relativt oömma strumpbyxor eller bara låter bli att ge sig in i de "värsta" buskagen så funkar det ju. Sen har jag ju ränt över gärdsgårdar och terräng i tunna och ömma strumpbyxor också, utan att något hänt - men då handlar det nog mer om tur. :)

   Radera