fredag 6 januari 2012

Dear Deer

God fortsättning såhär i det nya året! Trettondag jul, då dansas julen ut.. så det är bäst att jag lägger upp de allra juligaste strumporna som jag bar i december. Och de var varken röda eller innehöll något glitter över huvud taget. Det ni!
Nej, istället är det snöflingor och skuttande renar som gör julkänslan.Strumpbyxan kommer från tyska Kunert och det är första gången jag stiftar bekantskap med det märket. De är stickade i 50 denier och är i ett matt utförande. Precis som i mitt senaste inlägg så är även dessa av den lite strävare sorten, men de är mjukare än Siria från Oroblu.
Passform och hållbarhet upplevde jag som prima. Det är väl mest en sak jag kan klaga på, och det är att strumpan är utlovad att vara opaque - men den grå insidan av strumpbyxan lyser en aning genom i det svarta partiet uppe vid låren. Omfånget på mina lår är säkert bidragande till detta, jag tror nämligen att på någon med väldigt smala lår så syns det inte lika tydligt. Men för er med "normalstora" eller större lår, var beredda på att det inte är helsvart upptill!Prislapp jag har sett i butik är hela 300 kr, men jag fick tag i mina för 22 €. Har även sett prisuppgifter på 25 £ på nätet. På det hela en rätt trevlig strumpbyxa att ha i samlingen, om man vill vara julig utan att glittra som en discokula!
Jag avslutar med en så kallad "actionbild", dock utav grynig kvalitet. Men såhär såg det ut vid användningstillfället!In English: Besh wishes for you all this new year!
Here are a pair of tights I wore at a Christmas party. 50 denier and with a matte finish from Kunert, with a wintery mofif with snowflakes and reindeers. Christmassy without having red glitters!


5 kommentarer:

 1. Hei og Godt Nyttår:o)
  Det var strømpebukser som passet perfekt til desember, men om de ikke er helt "tette" over dine lår, spiller de ingen stor rolle. På avstand og kanskje i litt dårlig belysning er de kanskje ikke så gjennomsiktige;-)

  SvaraRadera
 2. Trevligt att se ett nytt inlägg. Jag har kollat nästan varje dag.
  Trevliga & snygga strumpbyxor. Dessa måste användas till en ganska kort kjol/klänning för att hela mönstret ska synas. Med andra ord inget för mig, men vad gör väl det. Vad gör det om strumpbyxorna är lite genomskinliga upp till. Där döljs de av kjol eller klänning.

  SvaraRadera
 3. Action bilder är alltid välkommet! Ser tyffa ut! ;)

  SvaraRadera
 4. Strømpebukser: Nej, att de inte är hel täta är nog en sådan sak som bara jag själv lägger märke till. Hoppas jag. ;)

  Strumpbyxverkstan: Tackar!

  LM: Nu får jag nästan dåligt samvete.. ;) Men bristande inspiration tillsammans med jobb, helgfirande och annat ståhej gör en lite mentalt frånvarande.
  Ja, det gällde att plocka fram en av de kortare klänningarna för att renarna skulle komma fram. Så helt blyg får man inte vara! Å andra sidan så är de ju rätt tjocka..

  Jocke: Gött mos! :D

  SvaraRadera