onsdag 13 april 2011

Zickzack

Uppenbarligen är det normalt att ha dille på något i min familj. Jag har det på strumpor, mor min har det på randiga tröjor. När jag frågade henne varför hon har randigt så det räcker och blir över, blev svaret att ränder är mycket roligare än en enkel färg. Tja, det kanske stämmer? Men vad är då roligare än ett par "vanliga" ränder? Zickzack-mönster!

Här har jag en strumpbyxa som är några år gammal. Den kommer från någon av kedjorna, troligen Lindex. Kvalitets- och passformsmässigt så känns den helt normal.
Jag tyckte mig se liknande mönster på strumpbyxor i Åhléns egna sortiment, i lila och svart, när jag var där för några veckor sedan. Dock så tittade jag inte närmre, eftersom jag bestämt att det inte blir några strumpinköp denna månaden. Men de såg fina ut på håll. Just därför var det en anledning att hålla sig undan, för att undvika att gå bananas. :DJag bjuder på en liten bonusbild från "backstage"! Som ni ser så kan det vara ett tufft jobb att fotografera strumpor ibland, när jag får en lite väl hängiven publik.. ;)In english: Pantyhose with a zigzag pattern. And a picture from "backstage" - it isn't always easy to photograph my nylons when having devoted audience.

6 kommentarer:

 1. fina! ...både strumporna o katten :-)

  SvaraRadera
 2. Fint med lite "levande mönster". Jag tycker att svarta (mörka)strumpor är bland det snyggaste som finns. Till och med mina fula ben blir lite snygga i den färgen. Visserligen är min favoritfärg grön annars, men det är svårt att hitta snygga gröna strumpbyxor.

  SvaraRadera
 3. Anonym: Tack!

  LM: Har man bara några svarta strumpbyxor så står man pall för det mesta, tycker jag. Allt annat är en rolig överkurs. :)
  Men svart är smickrande överlag. Det döljer skavanker samtidigt som det på något sätt också framhäver det som är bra. Hur det går ihop rent krasst har jag dock ingen aning om. :D

  SvaraRadera
 4. Svart är fantastiskt, nästan lite för fantastiskt, det är både förlåtande och raffigt samtidigt. Svarta strumpor ger speciellt snygga skuggor och "övergångar" mellan ljust och mörkt. Speciellt uppenbart och bedårande på kvinnor, men det kan faktiskt också försköna en man, nu talar jag om kläder allmänt och inte tunna strumpor.
  Och så har du katter också, jag smälter, vi har också katter...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svart är min mesta och bästa färg. Att jag började öka antalet strumpbyxor kan också bero på det svarta, genom att ha lite färg på benen såg jag inte fullt lika gothig ut som man (eller jag?) annars lätt gör i svart från topp till tå.
   Crazy cat lady over here! :D

   Radera
 5. Jovisst, svart kan signalera så olika saker. För min del så är jag ofta brun på något sätt, när jag inte går i svart. Jag har hittat de mest förtjusande mörkbruna nyanser hos både Falke och Wolford.
  Kattfnatt!

  SvaraRadera