måndag 18 april 2011

Music Legs

Ett par strumpor som jag länge varit sugen på är dessa med söm från märket Music Legs. De har söm baktill, men trots det är de allt annat än klassiska. Tyvärr så blev det väl inte riktigt som jag förväntat mig. Det hela började med färgvalet. Jag var sugen på vita strumpor med svart söm, men lyckades få hem svarta strumpor med vit söm istället. Fast svarta strumpor går väl alltid åt, tänkte jag.
Nästa färgmiss upptäckte jag dock när jag tog på mig strumporna. Jag tycker inte alls att sömmarna går i vitt, utan de är ljusgrå.De här strumporna ska storleksmässigt passa dig som är mellan 152 och 177 cm lång samt väger mellan 45 och 79 kg. En lång person kan absolut ha dem. Men om den som ska bära dessa har samma åsikter som jag om var en strumpa ska sluta på låret (rätt högt upp!) så får nog personen se till att ha smala lår. Det här är ju en strumpa som hålls uppe av höfthållare, men att ni varken ser höfthållarspännena eller strumpkanten på bilderna beror på att strumporna skär något fruktansvärt in i mina lår. Vidden är alldeles för snäv för mig vilket gör att en massa "fläsk" hänger över. Riktigt, riktigt fult alltså.

Jag skulle förvisso kunna ha strumporna längre ned, mot mina principer, men det är ändå tight. Är du en modellsmal tjej kan du absolut ha dessa. Jag tror även att detta är en strumpa som passar er män som gillar att själva bära nylon och höfthållare, om ni har en längre och inte alltför kraftig kroppstyp. Men för er som har lår som mina, något mindre än mina, eller större - avstå från den här strumpan!Som synes baktill så går inte linjerna runt låret ihop ordentligt, utan det är ojämnt. En liten detalj som irriterar mig lite.
Strumporna är i ett helt matt utförande och jag gissar på att de är i omkring 20 denier. Fotförstärkningen är lite annorlunda, som synes nedan, och är en kul extradetalj.
Men det här var inget lyckat inköp för mig. Lite trist, men allt kan inte passa alla!In english: Two coloured seamed stockings from Music Legs in a matt appearance. They did not suit my thighs at all. I guess that they're suitable for men who likes to wear stockings or women who are thinner than me. But for the rest of us.. look for another pair! It's neither comfortable or good looking with stockings that cut into your thighs.

7 kommentarer:

 1. thank you so much tights look so nice :)

  SvaraRadera
 2. dom strumporna ser sexiga ut på dinna fötter.
  å jag tycker om fot förstärkingen å sömmen med.

  SvaraRadera
 3. hakan: Thanks for your comment!

  Anynom: Trevligt!

  SvaraRadera
 4. Eftersom dina lår inte är stora betyder det ju att det är jätteskumma storlekar.

  SvaraRadera
 5. LM: Minst sagt! Nu var jag tvungen att prova om strumpan igen för att dubbelkolla. Men ja, om jag sätter den som en over knee-strumpa så fungerar resårens omfång. Drar jag den högre upp än så, så börjar den genast skära in.
  Resten av strumpan är dock så pass lång att man tydligen inte ska bära den som en over knee, för har jag den så lågt så korvar det sig istället..

  Jag blir lite nyfiken på vilken kroppstyp den är anpassad för! Den ska vara tillverkad i Taiwan, och taiwanesiska ben är väl inte lika stora.. Men då kanske man inte ska sätta 79 kg som övre viktgräns. ;)
  Eller om jag har fått ett måndagsexemplar..

  SvaraRadera
 6. Vi på www.skofeber.se kommer att ta in musiclegs strumpbyxor, men ska helt klart prova dom på lite olika kvinnor o män i olika storlekar först, så får vi se vad som funkar och inte.

  Just nu har vi dock lite härligt mönstrade från Pamelamann

  / lisa www.skofeber.se

  SvaraRadera
 7. jag tycker om tjejer som har nylonstrumpor med söm det är sexit

  SvaraRadera