lördag 31 december 2016

Stiefelfabrik

My sense no. 28 är en strumpbyxa i serien av strumpor som danska skönhetskedjan Matas skapat i samarbete med skådespelerskan Sofie Lassen-Kahlke. Just dessa ger illusionen av ett par snörade stövlar, och passar utmärkt som ett plagg att sätta punkt för 2016 med.


De ska vara stickade i 60 denier tjockt garn, som är "3D - elastisk". Det kan stämma, då strumpbyxan känns oroväckande liten när man tar på sig den, men det gäller att bara stretcha ut tyget lite försiktigt - sedan har vi en följsam strumpbyxa som sitter på alldeles utmärkt.
En kul grej är att jag trodde att jag trodde att det snörade mönstret bara fanns på en sida, men det visar sig att det är på båda hållen! Det lilla extra kommer uppmärksammas oavsett om betraktaren ser dig framifrån eller bakifrån.. och betraktaren ej glömt putsa glasögonen!
Jag gillar också att plagget går att dressa upp-och-ned beroende på kjollängd. Är det kortkort så blir det väldigt sexigt, med längre längder så blir effekten mer subtil.


Originalpris var 100 DKK, sedan nedsatt till 50 DKK. Men när jag stövlade in på Matas i höstas så var det någon slags extravaganza-utförsäljning, jag fick nämligen 3 st strumpbyxor för kun 50 DKK! Ja, jäklar, känner mig nöjd. Dock innebär det att det kan vara svårt att få tag i denna för er som blir sugna, men vem vet, det kanske finns kvar några exemplar lite här och var? Det är värt att hålla ögonen öppna i alla fall.
Med detta så vill jag också önska er alla en god fortsättning och ett gladare, bättre nytt år! Vi ses 2017!


In English: My sense no. 28, from Matas in collaboration with the Danish actress Sofie Lassen-Kahlke, gives you the illusion of laced boots. Depending of the lenght of your skirt, your outfit can go from very sexy to subtle. I like these a lot!
I wish you all a happy new year, and we'll meet again in 2017!

4 kommentarer:

 1. Snyggt med fusk stövelmönster på strumpan jag har inte sett det förut.
  En extra stjärna för Stjärnskorna !!
  H//HU

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blev en rätt bra nyårskombo tycker jag. :)
   Tack!

   Radera
 2. På litt avstand kan strømpebuksa se ut som støvletter:P Fin variant dette;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blev bättre än vad jag hade förväntat mig dessutom! Kul! :)

   Radera