tisdag 6 december 2016

Nycklar & blomsterprakt

Hösten 2014 prydde nycklar ett antal plagg i Dolce & Gabbanas kollektion. Märket är inte inom min budget, men det är ett av ytterst få modemärken som intresserar mig. Förutom nycklar förekom även bl a skogsdjur och blommor bland utsmyckningarna på kläderna, den som är intresserad kan titta här.
Drygt ett år senare, förra vintern, så finner jag ett par strumpbyxor på Calzedonia som känns starkt inspirerade av nämnda kollektion - nycklar i antik stil samt blommor.


När strumpbyxan är avtagen tycker jag att detaljerna ligger på en mörkblå botten, väl på så stretchas allt ut och det skulle lika gärna kunna vara en mörkgrå alternativt svart botten.
Det är det lite tråkiga med den här sortens strumpbyxor, att motivet blir utsträckt även när det är ens egen storlek. Nåväl, jag tycker det är snyggt ändå, men inte lika snyggt som jag skulle önska. ;)


Som synes så är inte fram- och baksidor inte identiska med varandra, vilket är lite kul. Just vid fototillfället råkade blommor dominera min baksida, men det går ju att ändra till framsidan vid ett annat tillfälle.


Dumt nog så är jag osäker på om förpackningen, som jag tror är dessa strumpbyxors, är den rätta. Men om så är fallet så kostade de 13 €. Jag ska i alla fall vårda plagget ömt, då det är min budgetversion av lyxmodet som är utom mina händer.


In English: Last winter I bought these tights with antique keys & flowers at Calzedonia. They feel very inspired by Dolce & Gabbana's AW collection from 2014, and I use them as my way of luxury fashion. ;)

4 kommentarer:

 1. Snyggt ser nästan ut som om kängan och strumporna är ett kit!!
  //Hu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul! Ibland vet man inte om olika mönster går väl ihop förrän man har provat..

   Radera
 2. Fin til omgivelsene om høsten;)
  Ser også ut for å være fin å ha på:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var en mycket härlig promenad där trots att det var mulet. :)

   Radera