tisdag 11 augusti 2015

Sarah, kom ut ikväll!

Här är ett par 20 denier tunna favoriter, som har några år på nacken. Jag tycker om mönstret så mycket att jag struntat i att pensionera dem när jag fått hål, men hålet sitter förvisso på ett rätt bra ställe och så länge jag inte blir solbränd så blir det ingen större färgkontrast heller. Strumpbyxan heter Sarah, märket är Oroblu.


Ja, en variant på randigt - enligt förpackning beskrivet som geometriskt mönster - på en diskret, nära hudfärgad ton. Det är en helmatt finish, men för mig blir det helrätt. Det skulle kunna vara ett par diskreta strumpbyxor, men det är inte riktigt så.
Hade jag hittat dem i den grå varianten som syns på förpackningen så hade jag gärna lagt vantarna på även den, trots att butikspriset låg på 170 kr. Men nu försöker jag att vårda dessa så ömt som det går!


In English: An old pair of favourites for me - Sarah from Oroblu. 

3 kommentarer:

 1. Den grå varianten var helt underbart snygg, (vill ha, vill ha, vill ha!!!). Jag tyckte att den som du hade på dig hade en rosa och vit nyans och jag ogillar rosa. Eftersom du skrev att det var strumpa med några år på nacken antar jag att den inte finns längre i oroblue's sortiment längre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag googlade och hittade den grå på nån nederländsk sida "Tulips woman" i storlekarna 40 - 46. Aldrig hört talas om den shopen, så jag kan inte säga bu eller bä..

   Radera
  2. Hej, Det kan vara värt att kolla upp och det var rätt storlek. Tack för tipset.

   Radera