måndag 31 augusti 2015

Couture

Trots att namnet "Ultra Gloss Tights" är något missvisande så har dessa godingar från Couture blivit en sann sommarfavorit. Faktum är att jag har haft samma par i 2 säsonger nu och därmed tappat räkningen på antal användningsdagar. Men nog borde det vara ett 10-tal. Vilket får sägas är riktigt imponerande för ett deniertal på 10.


Men förutom en hållbarhet utöver det normala, vad är det som gör att jag älskar dem? Jo, tyget är helt makalöst mjukt och följsamt. Det består av 12 % spandex och resten nylon, och någonstans måste det var magi. Strumpbyxan har en byxdel, vilket som bekant jag inte är så värst förtjust i, men på just denna så är det inte det minsta störande. Man märker inte av det, tyget är liksom.. "fluffigt" och rena drömmen. Tåförstärkning finns också och jag rekommenderar skor med täckta tår p g a den synliga skillnaden mellan tår och ben.


Ultra Gloss då? Ja, för mig ter sig plagget närmast matt i finishen. Men det är en mycket smickrande matt och det beror nog på att det faktiskt finns lite glans om man detaljstuderar. I rätt ljus, ska tilläggas. Däremot så ger strumpbyxan liksom benen en soft och kärleksfull inramning. Jag hade gett produkten namnet Ultra Bliss istället..
Jag bär färgen Nude, det finns även Sherry, nästan svart och svart. Kostar ynka 4 £. Köp!


In English: I have worn these Couture's Ultra Gloss Tights for 2 seasons now, and they're still in good quality. The textile is perfectly smooth and they're one of my absolute favourites for summer. Soft, flattering, strong and cheap. Go buy them!

 

4 kommentarer:

 1. Det er rett at det er ikke mye glans i den, men likevel er den veldig fin på bena;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är nästan så att jag undrar om jag blandat ihop den med någon annan strumpbyxa, men det är inga andra förpackningar som kan vara den.. Så tills vidare så håller jag fast vid detta. :)

   Radera
 2. Den ser snygg och enkel ut. Den verkar lite lockande att köpa, men jag är rädd för att köpa 10 den strumpor. Det låter som om tyget är extra ömtåligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men va? Låter som om det är extra ömtåligt? Jag skrev ju att det är extra tåligt för 10 denier?

   Radera