torsdag 2 oktober 2014

Kräftskiva

Vad personifierar den svenska sensommaren bättre än kräftskivan? Och självklart bör matchande strumpbyxor bäras på en sådan!


Det är normandiska Les Queues de Sardines som har gjort dessa härliga varelser. Strumpbyxan heter Berthie och kommer från årets vår- och sommarkollektion. Varianten med röda kräftor på antingen vit eller naturell bakgrund heter Berthie - Tatty, sedan finns det även blå kräftor samt grå på svart bakgrund. Enligt uppgift ska det röra sig om 40 denier för den naturella textilen, men jag tycker ärligt talat att tyget är så pass tjockt att det skulle kunna vara 70 denier, som de vita strumpbyxorna ska ha.

Tyget är i alla fall stabilt nog för att jag inte behöver oroa för att dessa dyrgripar (45 €) ska gå sönder. Storleken är bra och bekväm dessutom. Jaja, jag är klart nöjd oavsett, för dessa är klart bland de fräsigaste i nylonsamlingen!


In English: The perfect tights for a Swedish cray fish party? Les Queues de Sardines has made these lovely crayfishes, called Berthie - Tatty.

4 kommentarer:

 1. Disse er jo helt knall, å bruke når en er på, eller har innvitert til krepsefest....eller kräftparty;)
  Kjempefine, med så stor kontrast mellom fargen:) Og så fint matchende kjole;)
  Ser nesten kaldt ut på ene bildet, med tanke på vinden;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är sååå skojiga!
   Det var inte precis sommarens bästa väder när den blåsiga bilden togs, så det var fint med det lite tjockare tyget.

   Radera