söndag 12 oktober 2014

Strap me down

Strapped Tights från Jonathan Aston tycks vara slutsålda överallt, vilket kanske inte är så konstigt när man tittar på hur speciella de är. Mönstret, som får mig att tänka på den brittiska flaggan, flätas längs med hela benen och även upp över baken.


Tyget är 15 denier tunt, vilket inte är vad jag själv skulle tro om jag bara tar en titt på plagget. Det kan alltså vara i sin ordning att vara lite försiktig iförd dem, men 2 dagar har jag använt dessa med bravur, peppar peppar!
Storleken går efter längd samt höftbredd och jag tycker att strumpbyxan sitter väl på. Jag köpte denna för ca 15 € och det var det värt för att få såhär effektfulla ben!


In English: Strapped Tight from Jonathan Aston may not be something for the shy. 15 denier textile with popping pattern!

4 kommentarer:

 1. Coola. Dess värre inget för mig eftersom jag inte trivs i kjol eller klänning. Tyvärr är jag strumpbyx tjej och jeans tjej. Ingen kul kombination. Därför blir det mest enfärgade (hud eller svarta i 20 eller 40 den) strumpbyxor

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, och jag som halkade in på strumpbyx-manin eftersom det tycks vara omöjligt för mig att hitta byxor som passar, inte skär in någonstans, är bekväma och dessutom är smickrande för figuren.

   Radera
 2. Fin strømpebukse, som definitivt innbyr til å gå meg kort kjole, eller skjørt. For ellers blir det fine mønsteret borte:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yep, inget för den som vill dölja benen!

   Radera