tisdag 23 september 2014

Kål & magi

Prickigt mitt i kållandet! Jag bär här en strumpbyxa från Gaetano Cazzola, ett för mig nytt märke. Deniertalet är 20 och namnet är Magic.


Nu är den här inte en helt ordinär hudfärgad strumpbyxa med prickar, utan upptill finns en designad fejk-höfthållare, vilken ni kan se här nere.
Vikt/längdtabellen kändes lite snål, så det blev största storleken för mig, vilket passade fint. Tyget är en blandning av polyamid/elastan/polypropylen/bomull. Tyvärr så höll den bara 2 dagar, men jag utsatte den för ganska tuff behandling så det kanske inte är så konstigt.


Nu verkar den inte gå att köpa längre, men jag tror jag betalade omkring 10 € för den. Kikar jag in på märkets hemsida så verkar det finnas en del trevlig design som det hade varit kul att komma över! Det mesta i en rätt elegant stil.


In English: Magic tights from Gaetano Cazzola. Fine dots with fake garter - delicate!

4 kommentarer:

 1. Snygga strumpbyxor. Ja, jag skulle nog även tänka mig att säga lite småsexiga. Skulle kunna tänka mig ha dem när jag vill vara lite sexig tillsammans med min älskade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen hjärtevän torde klaga på dessa. :)

   Radera
 2. Slike strømpebukser er kjempestilige;) Tror det er en strømpekant som dukker opp, men så er det strømpebukse som er på:D

  SvaraRadera