söndag 19 oktober 2014

Matt & varm

Säsongen för hudfärgat är definitivt över för min del - har jag sett något annat än regn de senaste veckorna i Skandinavien? - men jag publicerar det här inlägget för att slippa senilitet lagom till nästa sommar. Att bilderna togs en av de varmaste dagarna denna sommar får mig att drömma bort lite..
Vad har jag då på mig? Lindex matta strumpbyxor i 20 denier i färgen Light Skin, som ingår i deras bassortiment.


Jag var lite oroad över midjeresåren skulle vara ett helvete på dessa, då jag senast bar "systerstrumpan" (i en större storlek dessutom!) hade en midjeresår som var på gränsen för mig. Oron var obefogad, nu var allt som det ska vara, rent midjemässigt!


En lättare tåförstärkning finns och även en förstärkt byxdel, som jag inte precis märker av komfortmässigt. Trots en matt finish så hjälper lite solljus till med att få en trevlig och naturlig lyster.


Faktiskt så trivdes jag väldigt bra med att bära dessa, men vet inte riktigt hur jag ska värdera kvaliteten. Jag köpte två par och båda gick sönder på den andra dagen. Jag kan ha haft otur, men nog förväntade jag mig att de skulle hålla för en dag 3 och 4 också.
De är rätt billiga för att vara strumpbyxor man finner i butik med sin prislapp på 50 kr, och att de finns att köpa "överallt" är också ett plus. Jag får helt enkelt försöka igen nästa sommar och se hur länge de kan hålla..


In English: 20 denier Matt tights from Lindex. Very nice to wear, but not very longlasting. I will continue testing them next season, I guess.

6 kommentarer:

 1. Underbart enkelt och snyggt. Tänk att en hudfärgad strumpbyxa kan ge en sådan fin lyster på benen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hade de bara inte gått sönder så snabbt så hade de avancerat till kategorin favoriter direkt!

   Radera
 2. Trass i at den er i 20den, ser den faktisk tykkere ut på dine ben. Men det kan være måten den er strikket på som gjør det.
  Noen av de jeg bruker nå er i 40den, som ser likedan ut på bena;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där med denier är lite av en gissningslek ibland.
   Den kändes inte som en 40 den när jag bar den i alla fall.

   Radera
 3. Detta är en favoritstrumpbyxa. Kan dock inte riktigt hålla med om att den går sönder lätt. Visst, det gör väl alla nylonstrumpor mer eller mindre men de här funkar för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det var lite lurigt att jag hade otur två gånger i rad. Men på det tredje ska det ske?

   Radera