torsdag 11 april 2013

Les roses

Dags för ett par snyggingar från Åhléns! Faktiskt de snyggaste strumpbyxorna från deras egna sortiment hela den här vintersäsongen.. för vilken kvinna tackar nej till rosor? Nä, just det.


Det härlig mönstret löper längs sidorna hela vägen från tår och uppåt, i övrigt så är strumpbyxan enkelt svart och ganska matt i finishen. Den är stickad i 60 denier vilket gör det lagom varm för halvkallt väder. Den finns tillgänglig i två storlekar, 36-40 respektive 42-46. Jag upplevde min som väl anpassad för mig och den sitter väl på plats under hela dagen.
Materialmixen är en blandning av polyamid, polypropylene (puh!) samt elastan. Trots det matta tyget så är strumpan mjuk och behaglig. Priset är 100 kr, men det gör mig ingenting för jag är verkligen förtjust. Tror att det är att rosorna ser ut att vara traditionellt broderade som gör mig så glad. För det är faktiskt riktigt fint gjort!


In English: 60 denier tights from Åhléns with what looks like embroidered roses! The motif goes along the sides of the legs, from toes and up. The rest is black with a matte finish. I'm really delighted of this!

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Det givna valet när Montmartres backar skulle promeneras! :D

      Radera