tisdag 18 december 2012

Luana

Den här strumpbyxan köpte jag nog ärligt talat bara för att den var på rea och för att den är från Oroblu, ett av mina favoritmärken. För om man vill ha mönster i form av korsande "snören" så finns det i snyggare utföranden såsom strumpbyxan från Trasparenze som jag visade nyligen eller såsom.. hm.. strumpor jag uppenbarligen inte visat upp ännu. ;)
Att modellen på förpackningen visar upp en outfit som jag helt tycker skär sig mot benplagget gjorde kanske inte lusten större. Men 50 kr istället för 170 för en Oroblu - det måste ju vara ett fynd! Eller?


 Mina halvdana förväntningar tycktes nästan ha manifesterat resultatet, för det här är nog det första paret från Oroblu som jag tycker att kvaliteten har varit halvdan på. Motivet blev luddigt här och var, och en del trådar var ihopdragna. Visserligen är den stickad i endast 20 denier, men efter två användningar tyckte jag att den såg så tråkig ut på vissa ställen att jag kasserade den.
Passform och övrig bekvämlighet var dock som jag förväntar mig från märket. Färgen heter Violet 7 vilket är en tämligen nedtonad lila.


In English: 20 denier Luana tights from Oroblu. A bit boring actually, and my thinking seemed to have affected the quality - surprisingly this is my first pair from Oroblu where the quality is "naaah". Good fitting as always, but the textile got sadly looking after 2 days of use.


2 kommentarer:

  1. På det øverste bildet, så tar den seg fint ut synes jeg, men det kan være lyset som gjør det.
    Men siden den ikke holdt seg fin under bruk, var det jo det samme om den var billig. Kanskje de har hatt de lenge i butikken også;)

    SvaraRadera
  2. Jag döljer de fulare ställena på översta bilden!

    SvaraRadera